Äntligen.....

.....beslutade vi oss för att boka till Turkiet. Hit blev det och det känns bra. Vad tror ni?

Helgen har varit bra. Var på Åsfjärden och åt en fyrarätters. Jag rekommenderar nästa erbjudande varmt. Kanonmat som på finaste restaurang.

Vi har ju också blivit med STOR tv. 55 tum!!! Ja kära nån (i vårt lilla vardagsrum).

Måndagen idag började jobbigt. Vem är det som har kommit på detta jävulens påfund att ändra klockan???? Kvällssolen kommer väl så småningom ändå utan att vi ska behöva fixa o dona med naturens gång. Skit.

Annars känns det väl rätt ok. Har varit på medarbetarsamtal idag och har ingen aning om vad jag ska göra i höst men de hittar säkert på nåt åt mig.

Ha dä gött

Fototrissen.....

......den här veckan har temat På G.
Här kommer min tolkning

Jag har Gäster i min trädgård

Grus överallt

Ett Glas vin innan festen kan börja

Här kan ni se fler tolkningar

Kalas

Trots att jag kände mig på hugget i morse så har det inte blivit så mycket gjort idag. Jag har plockat bort döda Pillisar och sått nya fröer. Plockat har jag ju gjort men skulle inte vilja kalla det städa. Det har ju varit mycket skidor på tv:n så det har väl varit huvudsysslan.

Nu ska jag ta en promenad sen blir det kalas. 50-årskalas. Det ser jag fram mot.

Hoppas ni har haft en bra dag i solen.


God morgon

Idag hade jag sovmorgon men orkade inte ligga kvar. Jag harklar o hostar, snorar o nyser men mår bättre än jag gjort på länge. Jag har kommit till en milstolpe i mitt liv och med det är magbesvären borta för den här gången. Jag var tvungen att få en varning, stanna upp och tänka efter innan jag tänkte till. Jag har iallafall kunnat konstatera att jag lyssnar på min kropps signaler.....till slut.

Idag ska jag på särskolekonferens i karlstad. Det ska bli kul att träffa sina kollegor, både nuvarande som jag inte ser så ofta och dåvarande som jag nästan aldrig ser. Ny skollag, läroplan (lgr11), betygssystem mm från och med i höst för hela grundskolan. Det är intressant tycker jag.

Idag ska jag nog försöka mig på en promenad också om lungorna håller.

Ha en bra dag ni där ute för det ska jag ha.

Söndag...

....och jag är "barnvakt". Han har saknat sin mamma o pappa inatt tror jag för han har varit lite orolig men det har ändå gått bra. Han har varit dåli i magen men det har också blivit mycket bättre, ja nästan bra faktiskt. "Fina" korvar är det. Jaa ni ser, det är precis som ett barn ;) Han får tom göra mer saker hos farmor än hemma, dä ni Sandra o Robin, det kan inte ni bestämma ;).

From idag ska jag köra en liten minitävling med Marie A. Hon räknar steg på jobbet och jag hänger på. Alltid en morot för att ta sina promenader.

Annars då? En grå söndag och det kommer ner nåt litet skit från luften men som sagt en promenad får det bli ändå. Jag tycker ju att det är så skönt bara jag kommer ut. Annars blir det att städa (det var längesedan), tvätt o en fototriss kanske. Fått beställning på att sy i en blixtlås i en kjol och jag har tyg som vill bli en gardin. Jodå jag har att göra idag med.

Vill också krya på mig. Har ont i halsen och hostar styggt och är sjuk men nästan bara på natten. Märkligt.

I morgon börjar min praktik igen. Yippie :)))
Här kommer lite kort på mitt barnbarn
 
Han är med när jag lagar mat och går på toa
 
Och favoritplatsen är i matrumsfönstret

Gastroscopin gjord...

....och det gick väl ganska bra. Hur som helst så hittade de inget konstigt. Ska medicinera en månad och äta o dricka vad jag vill ;) så ska det nog lösa sig. Det stämmer nog men det krävs nog en förändring också på något plan.


Jag var ju till Arvika på min undersökning och hade Emma med mig. Vi gick in på Kupan o kollade. Jag köpte mig en snygg handväska  för 30 kr, en sån jag tittat på i en väskaffär för 1900 kr. Jag köpte även ett par skor (mer stövletter) för 10 kr. Nu kan jag kasta mina trasiga.

En bra dag förutom ett tråkigt telefonsamtal som ytterligare förstärkte mitt beslut. Jag har också en hemlis

Veckans Fototriss

Det var ett klurigt tema den här veckan, SE UPP, men jag tog mig en promenad och en funderade och här kommer mitt bidrag:

På årets skid-VM var den norrmännen/kvinnorna vi fick SE UPP med. Grattis Norge


Jag har sått en del av årets skörd. Tittar ni noga så ser ni nått som vill SE UPP ur jorden. Oranga körsbärstomater ska det bli på den plantan.


På min promenad kunde jag inte låta bli att SE UPP mot denna vackra vårhimmel. Oslagbart.

Går ni in HÄR så ser ni många fler bidrag från veckans fototrisstema SE UPP som den här veckan även är en tävling där vinsten kommer från COOLSTUFFS, kolla det.

Helg igen

Nu är det lördag igen och sportlovet är slut. Har jag gjort det jag tänkt då? Ja faktiskt. Inte mycket med andra ord. Mitt mål med lovet var att samla krafter som var totalt borta innan lovet. Jag är fortfarande inte på topp men på väg iallafall. Jag har tagit många promenader och pysslat omkring lite lugnt.

Idag åkte två av ungdomarna till Örebro för att fira sin 2-årsdag. De började på Gustavsvikbadet för att sedan ligga på hotell och ha det mysigt. Bra initiativ. Grattis ungar

De andra ungdomarna har haft ett sjukt "barn" som de varit till veterinären med. Jäkel så dyrt men det får det vara värt bara han blir frisk. Det är iallafall inga yttre fel på honom. Han äter o leker men har bajsat vatten.

dsc00423
Idag har det varit/är en helt underbar vårdag med tö i rasande fart. HÄRLIGT. Det kanske är dags att så lite mer fröer då. Jag tog mig en lite kortare promenad i dag trots vädret för magen mår inget bra. Det sticker. Mycket skidor har det däremot varit idag....på tv:n. För Sverige går det väl sådär.


Nu blir det lite engelsk läxläsning
Hej på er

Spoooortloooov

Är det skönt eller är det skönt. Jag lovar, det är skönt.
Idag har jag tagit en långpromenad, fått massage, gått långpromenad igen o tvättat. Jag köpte en "linementflaska" av Anngelica på massagen. Jävel vad det blev varmt och kokade på axeln men skönt o avslappnat blev det. Rekommenderas varmt.

I köket grejar vi som vanligt, vilket är onödigt tycker dottern för då kommer vi aldrig att ha råd att åka utomlands. Hmm nu är det ju inte bara köket som kostar pengar.

Nu sitter jag här i soffan alldeles alena och har skittråkigt. Går nog o lägger mig o fokuserar på engelsk litteratur (eller Leif GW Persson).

Så här blev klockan jag köpte på Livingandroom.partyt jag hade. Skitsnyggt

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu