Vår?

Vilken underbar dag det har varit idag. Nästan som vår i luften. Vi gick ner till Trulsen och grillade korv. Mmmm vad gott. Jag grillade mig ett äpple också.


Många människor på isen denna vackra dag.
 

För övrigt har vi satt in nya kylen o frysen, jag har bakat Ooppsies och vi bjöd gårdagskvällens gäster på en makalöst god efterrätt.

Helgen slut

Nu är helgen slut och det har varit en lugn helg. I gårkväll var vi på Zara och åt. Jag tog en Ceasarsallad och den kan jag starkt rekommendera. Jag har aldrig ätit godare. Sen åkte vi hem och blev sittande framför tv:n och Fångarna på Fortet. Trååkigt men gott vin som jag även det rekommenderar. Elvis, The King, mmmm.


Pigg och på hugget idag iallafall. Tagit en längre promenad, städat lite, lagt om lite golv men framförallt fått in nya kyl o frys. Gött.

(Och gått ner 1.1 kg)
Nu ska jag göra nån Scampivariant.

TÄVLINGVar med och tävla om ett överfallslarm hos Suzan. Gå in o kolla vetja det har jag gjort.

Onsdagkväll

I lördags började jag med GI och det har gått bra. I morgonbitti hoppas jag ha minskat 1 kg. I morse var det iallafall 0.9 kg. Plättlätt går det än så länge och lättare är det när vi är två som gjort upp att den som förlorar vårt mål bjuder på en middag. Då ska jag kämpa. Jag har även sett att det ska vara en GI-föreläsning i Karlstad i mars. Kanske ska jag gå dit.

I morgon är det Örebrodag som vanligt. Kul.


Fototriss

Fototrissen den här veckan handlar om TID och här kommer min definition av TID;

TID kan bara vara ovesäntlig
TID kan gå rasande fort. (Det var 10 månader sedan vi flyttade)


TID kan man se fram mot


Här kan ni se fler teman på TID

Tankar under promenaden

Man tänker bra när man promenerar därför gör jag det gärna ensam. Hur gick tankarna idag då?
* Dricker alla hundra för lite vatten eller kissar dom verkligen så gult?
* Puh, stön o stånk vad tungt det var. Två steg fram o ett tillbaka. moddigt o jävligt men riktigt skönt ändå. 1 timme. Gött dä.
* Den ena efter den andra med blåljus kom på E18. Skönt att båda mina ungar var hemma i trygghet......eller? Har de hunnit väg under tiden jag varit ute o gått????? Inte ringa Susanne, inte ringa. De klarar sig, joo då det gör de visst...... Skööönt, alla bilar var hemma. Är det någon som vill ha en föresten? Det står 5 st här nu.


Hur går era tankar när ni är ute o går?

Ujjamejjen.....

......vad jag har handlat i dag o jag har inte ett dugg dåligt samvete. Skulle jag få det så fick jag tipset av dottern att räkna ut ordinarie slutsumma och jämföra med det jag har betalat. Jag gjorde det för skoj skull.
Till ordinarie pris köpte jag listfärg, bok, halsband, gardinhängen, liten handväska, matlådor och naturgodis för 787kr ca . Kläder köpte jag på rean och det skulle ha kostat 2079 men jag betalade 877. Vilken jäkla bra affär eller hur? Sen tog vi en fika och kinamat när vi kom hem.
Because I`m Worth it


Klippte mig gjorde jag en annan dag

Dubbelhakorna får ni på köpet

Vardag igen

Nu har vardagen börjat och det känns ganska bra. Vårterminen kommer att bjuda på många avbrott från vardagen. Det blir en Stockholmsresa med två övernattningar, ett par karlstadsturer, praktik, Arvikatur med övernattning och Örebrotorsdagar. Naturligtvis blir det även sportlov, påsklov, någon röd dag och en och annan klämdag. Undrar hur många arbetsdagar det blir?
Det känns som om vårterminen kommer att gå jättefort och gärna för mig


Ledig igen

Så har man då kommit in i vardagen igen, eller? Nja jag har jobbat en dag och är nu ledig två dagar så riktigt vardag är det inte. Den tar vi på måndag.

Idag ska jag pyssla om Laban lite och fylla på lite godsaker till fåglarna. Tänkte städa lite men det får jag vänta med eftersom vi har nattgäster här som säkert vill sova.

Lite läxor och skidor får det bli och säkert en promenad också. Vad ska ni göra idag?

Bra start

Det kunde väl knappast bli en bättre start på 2011 eller hur?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu