Sjuk på riktigt

Nu var det så att det blev min tur att bli sjuk.  Det har varit så många runt mig som har varit och är sjuka så det är inget konstigt med det.  Under hösten o tidiga vintern,  ja faktiskt in i februari,  så har jag känt mig sjuk men den här gången är det annorlunda.  Nu är jag sjuk på riktigt medan jag tidigare var utmattad. I morgon mår jag säkert bättre. 

Fort fort fort

Oj vad fort allt går tycker jag. Båda barna har skaffat nya lägenheter och ska flytta inom kort, säkert samtidigt också. Den ena flyttar till Norrstrand och den andra flyttar till Hammarö. Jo jo. Nåt annat som gått fort också är vår tid i Grums. I fredags slog det mig att vi bott här i tre år. Oj oj.
Jag har arbetat på min nya arbetsplats i en och en halv månad och trivs fantastiskt bra. Den tiden har också gått fort. Vissa saker lär jag mig relativt snabbt och vissa saker känns som jag är helt hopplös på. Hur som helst ska jag nog lära mig så småningom.
På fredag tänke jag åka och hälsa på i skolan (Sparnäs). Jag skulle även vilja åka till Långserud och jättegärna till Årjäng men hur i himmelsens namn ska jag hinna det???
Resan till värmen är bokad men vi funderar på att ta en tur till kusten i sommar också. Får kolla in Billerudsstugorna. Grebbestad eller Smögen kanske. Jag hoppas, hoppas att det blir två veckor i Dalarna för min del också. Teckenkurs på Västanviks folkhögskola.  
Nej nu ska jag titta lite på hockey......eller nåt.
Hej

Första vårdagen

Idag denna vackra första vårdag har jag tagit en promenad. Visserligen blåste det lite men ändå var det riktigt skönt. Nu har jag tittat lite på skidor på tv. Herrarna tog silver igen och åkt kanonbra. Nu är det skidskytte och eftersom det är damer är det inte så intressant. Sverige har ju lite skralt med deltagare där. Trots det vackra vädret så tar jag nog o lägger mig på söffa en stund o läser.
Dottern med sambo är i full färd med att buda på en lägenhet och det är oerhörd frustrerande att följa. Hoppas hoppas.
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu