Aj aj aj

Idag när jag kom hem från jobbet så var det premiär för spikmattan. Det här var väl inget tänkte jag men efter en stund gjorde det skitont. Jag stod ut en liten stund för man ska visst ta det lite lugnt i början. Det var ändå en skön känsla efteråt. Lotta; vi gör upp under helgen. Minnet sviker mig ibland.

Annars är det Valborg, kungen fyller 63, ungdomarna ska ha kul och jag är ledig i tre dagar. Skönt. Den stora ungdomen ska viss ha lite grillfest härhemma och jag har jour ifall den lilla ungdomer behöver ta sig hem.

Hoppas ni andra får en bra Valborg så hörs vi senare.
Kram

Helget är slut

så nu är det bara att ta tag i en vecka till. Även den här veckan innehåller fyra arbetsdagar och då hoppas jag naturligtvis på vackert väder. På torsdag tar jag med mig Tilda hem. Måndag o tisdag blir sena dagar onsdag normal o torsdag tidig o fredag ledig. En bra vecka helt enkelt.
Under helgen har mina tomat-, gurk- o blomplantor fått tillbringa både dag o natt i växthuset och det har gått himla bra.

Dags för hiss o diss:
Hissen får Scoore i Karlstad. Vi skulle äta en bit mat i Karlstad i går (lördag) och det är inte helt enkelt att hitta god vegetarisk kost förutom pizza. Lite dåligt utbud. På Scoore däremot kunde man få nästan alla rätter på menyn som veg. Proffsigt.

Ja och vem ska få dissen. I nuläget finns det några att välja på. Jag väljer att Dissa pollen. Inte nog med att det är besvärligt för allergiker, det är även gult hela tiden överallt och detta är ändå bara början.


Några nya kloka ord:
Farmor tycker inte om att sola toppless. Det är för att hennes toppar har blivit lösaktiga.
Stina 6 år


Ha en fortsatt trevlig söndag

Tillbaka på jobbet

Det är som om man aldrig varit borta. Det är konstigt hur fort man vänjer sig. Jag har ett jobb och jag trivs med det så jag är glad och sommarlovet är ju inte allt för långt borta.
Ems skulle till lilla O ikväll så jag passade på att ta en sväng till mor och det  första hon sa var att hon såg att jag gått ner i vikt. Jag blev så glad för min mor är väldigt ärlig. I julas sa hon att jag inte fick gå upp något mer i vikt.  
Nu har jag tagit mig lite kvällsmat och ska gå och lägga mig.
Ha en bra kväll

Lördag

Ja, så var påsklovet slut. Jag har hunnit en hel del men inte riktigt så mycket jag hade tänkt mig.  Det kvittar, jag har haft det skönt iallafall. Man vänjer sig väldigt fort med att vara ledig.
Efter en mental dipp så har jag hämtat upp mig och ska greja lite idag lite ute o lite inne.

Det är dags för lite hiss o diss.
Dissen ger jag till vägverket. Ja, men herregud hur Värmskogsvägen ser ut (och känns). Är det verkligen tillåtet, det undrar jag. Spara in pengarna till Lisseberg. Åk till Värmskog tur o retur istället.

Hissen ger jag till dig Sunlinda (och din familj). Det är inte så mycket att säga om det. Du bara finns där utan krusiduller. Kram.



Ems var till allergicentrum igår och på väggen där sitter lappar med barns funderingar på. Jag ska försöka lägga in dem här lite då o då för en del är riktigt bra. Här kommer den första:
En svärmor är staffet man får för att man gifter sig med nån man inte känner.
Pål 7 år

Ha en bra dag

Usch o fy o lite bra

Idag har det varit en jobbig dag. Jag vaknade tidigt ca 7.15 och gick upp en halvtimma senare. Kände mig pigg. Tog en sväng till grannarnas djur (är djurvakt) och kollade läget innan jag satte mig o åt frukost och gick igenom tidningen. Började på min uppsats som ska vara inne i mitten av maj så jag var ute igod tid. Sedan började jag greja lite ute. Klippte äppelträdet (för sent, jag vet) och donade lite. Sen tog alla krafter slut. Bläää. Just nu tycker jag bara att jag äter o äter. Det går inget bra detta :(

Thumbnail


Efter att jag sovit en stund på soffan skulle jag ta tag i mitt liv igen men det går inte.

För övrigt har jag planterat lite, krattat lite och tvättat. Deklarationen är klar och det gick bra för oss alla fyra. Skönt. Tråkigt bara att pengarna kommer till midsommar. Jag behöver dem nuuuu.
Ha dä bra

Utedag

Idag har jag varit ute och grejat nästan hela dagen. Rensat rabatter, planterat den stora julenen ute, tagit bort mossa mellan plattorna och sopat, ställt fram möblerna på framsidan mm mm. Det har varit så fantastiskt skönt.

Tilda har fått en kompis också. Hon har varit arg ett par gånger när vi gått förbi men när jag och husse stod och pratade slet sig Tilda och det blev en väldig fart på hundarna. De hade himla kul ända till den andra hunden skulle nosa Tilda i rumpan, då small det direkt. Det tror tusan det. Det gick bra iallafall så vi ska nog hälsa på där igen.

Nu blir det en liten promenad sen lite kvällsmat och sen vete tusan.

Ha en skön kväll där ute.


Glad påsk


Nu har lovet kommit och det känns mycket skönt. Jag ska städa, putsa fönster, rida, dona i trädgård, så och plantera mm mm men framför allt ska jag bara ha det himla skönt och ta massor av promenader kanske fler om dan. Under helgen blir det nog många promenader för jag har Tilda hos mig. Vi får se hur länge hon stannar. Ems och hon har varit ute idag och tog en promenad och en massa kort.

     

Vår egen fotomodell.

Under veckan som gått så har jag gjort mig vårfin i håret. Var hos Frizette i Årjäng och blev himla nöjd. Har till och med blivit förväxlad med Ems, kul för mig men mindre kul för henne. Syns inte så bra på kortet men så här blev det iallafall. INTE familjens fotomodell.



Ytterligare en fotomodell i familjen är R:s pärla. Den är så himla snygg. Om rummet var lika välstädat/tvättat så skulle vi ha det renaste rummet av alla. Är man duktig på rekond så är man. Kul att ungdomarna har ett intresse. På lördag bär det iväg till ELMIA .

                       

Nu blir det omplantering av tomatplantor, promenad och ett glas rött för att fira lovet. Jag återkommer säkert under helgen.
Kram

Lördag

Ja, och så var det helg igen.
Nu börjar jag känna att det går otroligt fort.Till veckan jobbar jag 3 1/2 halv dag sen tar jag ett lååångt påsklov (10 1/2 dag). Oj vad skönt det ska bli. Det känns bara som om de dagarna också kommer att gå i racerfart.

Innan våret kom på riktigt så blev det "lite" mer snö

men i onsdags när jag var ute och gick så hittade jag en tussilago och idag har jag plockat en bukett. Härligt.


Igår var vi till Sunlinda och hennes familj på en mysig kväll med snacks, vin, champanj och hockey. Campanjen var riktigt god och Färjestad vann. Kan det bli bättre i gott sällskap? Nej knappast.

Idag har vi, Sunlinda o jag tagit en välbehövd promenad och sen lite kaffe i solväggen och det är ju så skönt. 

En dag här när jag tog in Laban en sväng så somnade han som en stock i mina armar och det är inte vanligt kan jag säga.

Gullig eller hur?

Nu ska jag vräka i mig en näve ostbågsbollar och sen ta kvällen tror jag.
Hej svej

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu