Pärlan

Efter en kortare promenad så tvättade jag vår nya bil sen bar det iväg till Grums för att handla lite. Jag måste säga att jag är imponerad av bilen. När kommer vi dit att vi inte ens behöver köra bilen själv? Är vi där redan kanske? Vår bil är en automat och har regnsensor. Jag behöver inte växla själv och det är väl en sak men jag behöver ju inte ens sätta på vinrutetorkaren själv. Den känner av när det blir blött och sätter på när det behövs. Häftigt. Även om detta är vardagsmat för andra så är iallafall jag imponerad.
501516-3

Från att ha tänkt köpa en V70 till att köpa en 9 3:a kan man också fundera på. Vi har ju kommit på att vi fr o m tisdag är tre i familjen istället för fyra, även om Robin inte har åkt med oss i bilen på evigheter. Vi behöver helt enkelt inte större bil. Vi får väl inte med oss barna, särskilt inte Robin, på någon mer semester heller om inte turen går till Turkiet förstås.

Ha en bra dag / Sussilusen

Ordspråk

Hej på er.
Jag har köpt en bok med en massa ordspråk i. En del är dåliga, andra är bra och en del är riktigt bra. Vad sägs om:
Kvinnans öde är att fetman har en benägenhet att sätta sig på samma ställe som hon själv.
Den är bra men det är något jag ska ändra på nu tänkte jag.
Nu ska jag gå ut och städa Labans bur och klippa hans klor. Det är min dotters kanin.
Ha det bra alla / Sussilusen


Nu ni

Nu har jag varit ute och gått två dagar i rad. Jobbigt men skönt. Hoppas det håller i sig. Nu kan jag med gott samvete lägga mig på soffan och läsa lite läxor till en av de två kurser jag går. Boken är tung men snart slut.
Nu hoppas jag bara på att snön ska smälta så det blir den vår jag längtar efter. Ja jäklar vad snö det kom.
Ha dä/ SussilusenNytt liv!!!

Så var det måndag igen då och som sunlinda skriver så börjas det ett nytt liv. Jag har alltid hävdat att jag inte tycker om sötgodis men varför jag då äter det hela påskhelgen kan jag inte riktigt svara på.
Jag började iallafall mitt nya liv med en snabb promenad med stavarna 7.45 i morse. Det tog mig 55 minuter. Jag har också utformat ett träningsprogram för min mage som jag ska köra emellanåt. Önska mig lycka till !!
För övrigt tycker jag att den här helgen har varit lång och särskilt i dag. Jag vill ha vardag igen med morgontidning och normala öppettider i affärer och hos myndigheter. Om jag sover middag nu så kanske dagen går fortare.
Ha det bra alla/Sussilusen


Skööönt

Ja, nu var det söndag igen och ändå har jag en hel veckas ledighet att se fram emot. Skööönt.
Den här helgen har jag planterat om mina små växter som jag sådde under sportlovet. Det växer så det knakar. Det är även dags att sätta ut fröannonser på Tradera. Där köper jag lite roliga fröer och säljer mest chilifröer. Det är kul och ett bra sätt att få lite av varje. Själv sår jag mest tomater (mini), paprika och chili.
Nu känns det som det snart är vår.
Ha en skön påskdag
På återseende /SussilusenMin favoritchili Fireworks

En fråga

Finns det någonstans man kan lägga in bloggadresser till de man känner? Hur hittar man dem annars? Som en adressbok liksom.
/Sussilusen

Hejsan alla och Glad påsk

Ja, nu var det min tur att skapa en blogg. Jag vet inte riktigt hur allt går till men jag ska lära mig. Jag önskar er alla en riktigt Glad Påsk. Själv har jag även ett skönt påsklov framför mig.
Ha däVälkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu