WOW

Idag red jag på Delvin. En kort tur till att börja med och det räckte. Det svåra var att ta sig upp på hästen. Man är ju vig som ett kylskåp. När jag väl satt där och E gick brevid så gick det riktigt bra. Man sitter så jäkla högt upp men man vänjer säger E. Dessutom var sadeln hård. Jag är iallafall lite mallig och det var himla kul.
Nu är det tv och hockey som gäller (att titta på alltså).
Ha dä


Fredag igen

Då var det fredag igen och jag hävdar fortfarande att det är vår. Det är väl ett typiskt vårväder. Söndag-tisdag ska det (tydligen) bli flera plusgrader. Det tror jag på och det ska bli skönt.


Jag skulle vilja hissa och dissa men kommer bara på en hiss och det är väl skönt i och för sig.
Jag vill HISSA mina sju skyddslingar. Underbara ungdomar. Livet är hårt ibland och mot vissa lite hårdare än mot andra men ni kommer att klara er bra. Jag älskar er.
Thumbnail

Var rädd om era ungar och ta väl hand om dem.

Om jag ska tvinga fram en diss så får det bli Josef Fritzl. Din sjuka jävul, monstret från Tyskland.

OK en hiss till: Laila och Magnus. Hon är jäkligt duktigt och han är så skön. Kvittar vem som vinner.
Ha en bra fredag
Kram

Då var det dags igen...

...för lite sushi. Jag hade inte så mycket grejer i den här gången men det är så himla gott ändå.



Mer snö blev det också som du Erika förutspådde. Som tur var så hade du/hon fel om stormen. Det hör väl våren till för jag hävdar fortfarande att det har blivit vår. Idag regnade det och det gör det inte på vintern. Dessutom ska vi ändra klockan till sommartid till helgen. Gubben jobbar natten då och det är ju skönt.


Helgen som gick var vi, som jag berättat tidigare, hos fd grannar. En himla trevlig kväll som tog slut vid halv 3 när sonen hämtade oss. Det var lagomt av allt och det är viktigt för svensken. Mao så var jag pigg på söndagen trots den sena kvällen.

I morgon ska jag och Sunlinda till Örebro på en närverksträff och det ska bli spännande. Nu ska jag gå tillbaka till tv:n och titta på hockeyn. Heja Färjestad.

VÅÅÅR

Visst är det väl ändå så? Igår var det vårdagjämning, nästa helgen ska vi ändra klockan (väl?) och snön börjar smälta och solen värmer i lä. En fantastisk tid väntar oss. Det kan till och med vara så att det kan bli lättare att ta tag i det jobbiga.


Jag har nu börjat att göra bloggsidan lite vårfin. Det ska läggas till lite och tas bort lite så blir det nog bra.

Ikväll blir det taco med halva familjen och kompis och Let´s dance och i morgon är vi bjudna till föredetta grannar i Karlstad på mat och dryck. mmmmmm

                                                                                                
Sonen har varit hemma och vi har fått saaben recondad. Det blev finare än när den var ny. Det är bara ni ringer så tar han era bilar också.

Helgen är slut

och jag tycker att det känns helt ok. Helgen har varit mycket bra och jag fick så där mycket gjort som jag hade tänkt mig. Våra köksmöbler har kommit och under mycket skratt o pyssel fick son o far ihop detta.

Jag har skolat om mina tomat"plantor" o de växer så det knakar. Det är gillar jag.

Jag var upp till grannens föråd o hämtade mina två pelargoner o en änglatrumpet o döm om min förvåning när pelargonerna var sex till antalet och fulla av nya skott. Även änglatrumpeten hade två skott. Kul kul.



Jag kan naturligtvis inte låta bli att skriva någon rad om melodifestivalen. Helt ok tycker jag. Sonen höll på vinnarlåten (hette hon Mari..... Nej jag kommer inte ihåg) ända i från första början. Mina favoriter var EMD. En trallvänlig låt (ända till sonen bad mig sluta att sjunga med). 

Ha dä

          

Hiss o diss

Jag vill dissa trötthet. Jag åker buss till jobbet och sover, jag åker buss från jobbet och sover och jag blir så himla trött av det. Blä
Thumbnail

Jag vill hissa fredagar. Jag älskar dem. (trots att jag ska hämta sonen i Karlstad i natt). Jag ska städa, göra läxor, motionera, plantera om, ta tvätten (lortig o ren) mm mm. Skönt
Thumbnail

Vill också meddela de som är intresserad att jag tog in båda hästarna i onsdags o kratsade hovarna på Delvin. För många är detta både ointressant och simpelt men för mig är det stort. Mitt mål är att rida!!!!

Ha en bra helg
Kram

Mat igen!!!!!

Jag känner att mina inlägg handlar oftare och oftare om mat. Det kan faktiskt bero på att jag mer aktivt letar efter bra och goda recept. M hittade ett som jag provat nu ikväll. Gott men inte speciellt nyttigt.  Per Mobergs fisksoppa. Kolla i torsdagens NWT.


Den här helgen har jag Tilda hos mig. Promenaderna är sköna men hon är inte glad i andra hundar o katter, men det funkar helt ok. Hon sover under mitt täcke och idag har hon badat i badkaret.
   Hade inte R tagit upp henne hade hon stått där än.

Ha en trevlig kväll
/S

Inget särskilt

Jag har väl inte så mycket att komma med idag men jag kan meddela er att jag har nyss avnjutit en 6 bitars sushi (fast jag fick det till 7).


Jag fattar inte hur himla gott det kan vara. Jag provade ett nytt ställe idag och det var helt fantastiskt gott.

Nu ska jag sätta mig i soffan och bara lata mig och försöka att sätta mig in i det bluetooth headset som jag gått och köpt. Så fruktansvärt onödigt men kul. Lättroad eller hur?
Ha en trevlig kväll ni där ute så återkommer jag så småningom.
/S

Sportlovet är nu slut

Och jag har väl fått litegranna gjort iallafall.
Jag har sått chili, paprika och flera sorters tomater. Nu är det bara att följa groprocessen med spänning.

                      Det var vackrare väder på lördag än på söndagen men ändå en skön promenad.

   När E flätade svansen så njöt Delvin i fulla drag. Han älskar när E pysslar och donar med honom. Då somnar han nästan.

För övrigt var det ju melodifestivalen på lördag och jag kan fortfarande inte förstå varför man tittar på eländet. Nej då var fredagen mycket trevligare. Lilla O spelade melodisnuttar och vi andra skulle gissa vilken artist/grupp det var och vad låten hette. Vem som vann vet jag inte riktigt men oj vad duktig han var på gitarr. Trubadurhjälp på kräftskivan kanske?

Idag har jag gjort något jag inte gjort sen jag var typ 6 år. Åkt skidor. Jag lånade grannens utrustning å hej vad det gick. Jag konstaterade att jag inte har några armmuskler kvar och att min balans är sådär. Men jag ska öva mer för bra träning var det det märkte jag.

Nu är det bara att ta nya tag innan nästa ledighet.
Ha en bra vecka

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu