Vilken underbar helg

Hot om flygfält o flera tusen meter över havet känns i magen för en höjdrädd vill jag lova. Det enda jag visste var att jag skulle ha mysbyxor och att vi skulle vara i Karlstad 13.30. Nåja det fick jag väl finna mig i så på med mysbyxor o iväg till stan. Curling var överraskningen o vad kul det var. Detta vill jag göra om. Tradition kanske????? En fika i stan med presentutdelning o sen hem helt slut för att inta den nya fotöljen. Idag söndag har vi ätit god mat o god tårta med mer presenter med de jag älskar mest. Synd bara att inte mamma orkade. 
Det fick bli en promenad efter bakverk o matfrosseri innan jag åter intog min fotöljen. 
Vilken underbar helg 

Vardag igen

Ja jag klagar inte på att det är vardag igen. Jag älskar semester, sol o lata dagar o få gör det som faller mig in men efter allt detta är det ändå skönt att komma igång med det jag tänkt mig. Vi var ju en vecka på Mallorca och hade det helt underbart men jag tänkte nog att min viktnedgång på 3,5 kg kommer att vara som bortblåst när jag kommer hem och jag kommer att få börja om från början. Men nehej. Jag hade gått upp 1 kg bara så nu kör jag utan störningar med viktnedgången och så ska jag ta tag i handarbetet igen. 
För övrigt har jag börjat med mediciner som jag inte får kombinera med alkohol och de ska jag äta i tre månader och det mina vänner är bra för viktnedgången. Jag har även börjat äta mediciner mot min värk för mina händer mår inte så bra just nu och det mina vänner är inte bra med tanke på handarbetet. 
Ja ja ups and downs och vardag igen.Jag har ett val

Nu är jag på semester till Mallorca och njuter för fullt. Massor med god mat o dryck o inte lika mycket motion som normalt. Då har jag två val. Endera försöker jag tänka på vad jag äter o dricker o hur mycket jag rör mig o håller min vikt. Jag gick ju ändå ner 3,5 kg innan resan. Eller också äter o dricker jag det jag vill utan dåligt samvete, riskerar att gå upp mina 3,5 kg o tar tag i det igen när jag kommer hem. Gissa vad jag valt!!!!!! Naturligtvis det senare tyvärr med ett undantag, jag har lite dåligt samvete. Det gick ju så bra att gå ner o nu förstör jag alltihop. Fy skärpning. Gick det så lätt att gå ner så går det väl igen eller hur? Nu ska jag njuta av min semester så kör vi racet fr.o.m. torsdag. Puss på er 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu