Idag mår jag inte bra

Det kunde ha tagit en ände med förskräckelse. I måndags halkade jag utför stentrappan ute och är sjukskriven resten av veckan. Var till vårdcentralen i går där läkaren konstaterade att det nog var en sträckning i min mycket onda nacke. För säkerhetsskull skickade han mig på röntgen på CSK och, som vi misstänkte, inga skelettskador. Skönt. Nacken gör ändå väldigt ont och även höger skinka. Där kommer det nog att bli ett rejält blåmärke.
Det är lite märkligt detta att varje gång jag är på väg att komma igång med min träning så händer nåt som effektivt bromsar. Det brukar dock vara förkylning och liknande men du så ramlade jag då som sagt. Min motivation finns dock kvar så jag fortsätter så fort min nacke tillåter. Jag har ju ett nyårslöfte att hålla.
Wilhelm Conrad Röntgen
 
 
 

Kärlek & vänskap

Idag är det mycket kärlek och vänskap i luften. Fick ett positivt sms av sonen idag, tvåårsdag för dottern och inbjudan till bokcirkel. Jag har varit och tränat som tusan med en vän (bokcirkelvän) idag också. Det är värdefullt med kärlek och vänskap och det ska vi vara rädda om. Kärlek och vänskap växer inte på träd. Kram på er 

Begrundar

Jag sitter här i soffan tittar på OS-invigningen och äter chips. Idag tog jag en promenad men ligger ju hjälplöst efter...... minst ett par mil om inte mer. Hur ska jag hinna till Malmön till påsk??? Jag får helt enkelt ta tag i detta igen. Går det inte att ta en promenad får jag väl ta crosstrainern istället, eller bandet på badhuset. Nu är det iallafall dags att göra sig iordning och åka till Nor o kolla på hockey. Kanske skulle ta en promenad dit? Nej vet ni vad. Bilen går alldeles utmärkt 

Irriterande

Nu är min förkyldning nästan borta och problemet är att det är energin också. Jag fattar inte hur man gör för att få behålla den en liten stund längre än en förmiddag då och då. Jag vill börja ta mina promenader igen men det går ju inte i den här snömodden som är. Måste jag alltså boka tid på badhuset för att gå på band???? 
Jag har iallafall hållit januari månads nyårslöfte, -1 kg (-1,3 kg). Grattis till mig 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu