Milstolpe

Jag har kommit till en ny milstolpe i mitt liv. För första gången på jag vet inte när så längtar jag inte framåt. Äntligen känner jag att jag kan leva i nuet o vara nöjd med det. Min käre far gav mig rådet att inte börja tänka på det nya jobbet förrän tidigast en vecka innan jag börjar. Det har varit helt omöjligt för mig tidigare men jag tror att jag har kommit till insikten att vara där jag är o känna mig nöjd med det. Att stanna upp och njuta av det jag har. För jag har det förbaskat bra. Kram på er


Nya livet.....

..... Börjar i morgon. Man ska inte börja på en måndag säger Therese och det har heller aldrig funkat. Nu börjar jag i morrn söndag. Funkar det Therese? Jag testar. Upplägget; 50000 steg på en vecka=belöning(jag vet att det inte är många steg för er men för mig är det massor), äta en portion som består av största delen grönsaker o protein. Inga chips=hjälp o minimalt med alkohol="kul". Jag kommer att offentliggöra mina insatser för att sätta press på mig själv men ni behöver inte läsa.


Den här goda drinken smakade jag på igår.


Glad midsommar

Jag önskar er alla en riktig glad midsommar


Lååångtråkigt

Usch vilken långtråkig dag. Jag är hemma o är sjuk, feber. Nu när man börjar släppa taget så bryter det ut sådär lagomt mycket. Orkar inte göra mycket, har mest läst o så. Ibland känner jag att " nu orkar jag lite" men tji fick jag. För lite för att vara riktigt sjuk men för mycket för att jobba. Det blir en sån dag i morgon också. Blää


Nu ni Årjäng......

..... börjar jag bli beredd. Kommer ni till Grums, en återträff i Karlstad eller kommer jag till Årjäng?

Besluten klara

Nu är de tre beslut jag väntat på klara.
1. och den viktigaste: Mor är mycket piggare igen och med på banan.
2. Jag är färdig med min treåriga utbildning och kan titulera mig specialpedagog
3. Jag byter jobb i höst till Sparnäs friskola där jag kan titulera mig undervisande rektor med specialpedagogkompetens.
En spännande tid väntar och jag ser fram mot att få en skön och LEDIG semester till att börja med.
Ha det gött där ute


Äntligen

Nu är jag färdig med min specialpedagogutbildning. Skönt. Jag hade ju tänkt att inte läsa på länge men om jag nu ska bli rektor så kanske jag bör gå en rektorsutbildning, eller hur?
Får fundera på det.


Sommar

Idag är det första dagen på sommaren. Den inleds i Örebro med en examination o avslutas med en middag med mina studentkamrater. Det ska bli så trevligt att träffa en del av dem igen. Alla kan tyvärr inte komma.
Helgen låter jag vara lite öppen. Jag kanske ägnar den åt skrivande igen eller också städar jag för det mina vänner lovar jag behövs.
Beskeden börjar jag kunna bocka av o störst av dem alla är att mor är hemma från sjukhuset igen. Nu väntar bara dagens besked sen är alla tre avbockade.

Ha en skön första sommardag där ute


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu