Mysfredag

Ikväll blir det myskväll. God mat, lite vin kanske jag ska kosta på mig i kväll och en hockeymatch på tv. Jag försökte boka bord i stan men det var fullt överallt. Lika bra det. Sitter gärna här o myser.


Redan tisdag

Oj vad fort dagarna går. Det är redan tisdag o det är varmt o gott ute men det är alldeles för mörkt. Nej jag gillar inte det här med sommartid. Annars funkar det bra nu. Förutom det vanliga så handlar livet just nu mycket om nationella prov, städa "in" våren både inne o ute och möten. Helt ok faktiskt. Ha en skön tisdag


På väg uppåt

Nu är jag på väg uppåt i livets bergodal-bana igen o jag hoppas den resan håller i sig ett tag nu. Jag har en familj som jag älskar o jag tror minsann det är ömsesidigt, jag har hittat lite borttappade filer (om än inte de viktigaste), skrivandet är på G och vi har vår hörrö ni. Visst är livet underbart. Till påsk ska jag passa denna skönhet också. Spännande


Katastrofvecka

Den här veckan har varit en oerhört tung vecka. Ni som läst om min förtvivlan på Fb vet. Min dator har kraschat. Den går på garantin men det gör inte examensarbetet, alla intervjuer, artiklar, nästan 2000 bilder mm mm mm. Jag åkte till Örebro i går i hopp om lite tröst, nja inte. Jag glömde glasögonen o fick kuta runt i stooora Örebro efter ett par. Jag hällde kaffe i handväskan också. Nu har jag fått min dos o som en i Örebro sa igår, nu kan fet bara gå uppåt. Morrn på er


I dag kom jag igång....

....och det behövdes mer än väl. Jag fick jättemycket gjort på mitt examensarbete men till slut sa det stopp....efter 6 timmar. Då tog jag en promenad på 1 1/2 timme och var sen sugen på att skriva lite till. Knäppt. Hur som helst så lägger jag ner skrivandet för idag och tar tag i tvätten istället.

Vår gamling har varit ute i solen idag. Det är inte så mycket fart i honom längre men har verkar må bra ändå. Han fyller ju ändå 10 i sommar.

Jag kan sammanfatta helgen som lugn och skön och att våren är här. Hur har er helg varit


Han ligger och sover så gott i solen


Våren....

....är här men det har varit lite surt ett par dagar.
 Ända sedan lunch jag jag nu suttit vid tv:n och datorn och jag kommer inte riktigt igång. Jag har tråkigt och magkatarr.
Jag ska åka o handla för kvällsmat ikväll och har inte en aning om vad jag ska göra.
Helt enkelt en dryg dag.


Härligt

Nu är väl livet ändå bra härligt. En vecka har snart gått. En vecka som jag inte alls har fått så mycket gjort som jag tänkt men mitt fokus ligger på skrivandet o det har gått bra. I morgon avslutar jag veckan i Långserud med en trerätters tillsammans med ett trevligt gäng o en somilier (så stavas det inte men ni förstår va?). Han har iallafall tagit på sig att hitta ett gott vitt vin till mig. Jag är dock skeptisk. Ha en bra fredag ni också. Puss


Träningsvärk

Idag har jag träningsvärk. Familjen med respektive var o spelade bowling i går i två timmar. Vem som vann vet vi inte men någon tog i så byxorna sprack. Efter en tur till OBS för att köpa nya byxor så gick vi till Agapi. Den restaurangen rekommenderas varmt. Sen blev det natta tidigt. Som ni förstår så missade jag Fb:s största samtalsämne o det känns skönt.


Livet

Livet är bra nu. Jag har bokat bowling på score och bord på Agapi för oss 6 i familjen. Det ska bli så himla kul o vi tjejer har planerat att vinna;)). Maten blir en tripp tillbaka till Grekland.


Helt enkelt

Nu tar jag natten och jag kommer att vara beredd för en ny händelserik vecka. Det blir flera sena kvällar men det kommer alldeles säkert att vara trevligt.
Helgen har varit helt ok med en ledig fredag o ett homeparty på kvällen med trevliga gäster o en trevlig kväll. Lördagen var lugn och idag fick jag fika o middag hos mor.
En bra helg helt enkelt


Jag beställde hjärtana. Snygga va?


Lördag

Jag mår som jag förtjänar. Hade ett trevligt sällskap här igår o det blev lite rödvin. Min mage fixar inte riktigt det. Hur som helst så är det ju en passande dag att må lite tjockt på för det är mycket skidor på tvn. Även kanonväder så en promenad blir det nog. Igår fixade jag till ytterkrukan lite o så fick fåglarna den sista maten. Behöver jag köpa mer tro?


Härligt

Varning för gräsbrand. Så lyder prognosen första vårdagen. Härligt. I morgon har jag tagit ytterligare en ledig dag och då ska det bli kanonväder. Härligt. Jag har sått tomatfrö. Härligt.
Nu har vi en underbar tid framför oss.
Lite smolk i bägaren är väl den misslyckade intervjun men va f-n. Det blir bra ändå. Eller ja intervjun var mycket lyckat men resultatet blev skit. Nåja

Jag känner mig ovanligt tillfreds och det är väl härligt.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu