Onsdag

Då var en snôrig onsdag till ända. Skönt. Nu blir det duschen sen bädden.
I morgon ska jag till Örebro igen och tycker det ska bli lika kul/spännande som vanligt. Ser fram mot att träffa mitt gäng där.

Ni tror inte att det är sant men nu har mamman blitt med bil igen. Inte denna men en snarlik. En vinterbil, jojo. Den är iallafall billigare än Nissan som snart är vinteravställd. Ja, kära nån.
Ha en bra kväll.
Kram på er

Tisdag

Uuu vilken natt. Det blev inte många timmars sömn. Ont i halsen är borta och snoret har runnit till. Fortfarande risig och febervärk (men ingen feber, konstigt). Men det är inte det värsta. Kaos på jobbet så jag har inte ro att stanna hemma. Åker i morgon. Jag vet att jag inte är oersättlig men just nu är det jag som får ta tag i lite grejer men en stor eloge till mina assistenter, de skulle ha löneförhöjning.

Orkade till slut skriva och skicka in en uppgift igår som ska vara klar på torsdag. Den var bara på en sida men det var tungt.

I morse, kl 7.00, när jag gick ut o hämtade tidningen så var det frost på bilrutan. Det kanske är dags att ta in och vinterförvara pelargonerna och änglatrumpeten. Har du gjort det redan du Pillargontanten?

Ha en bra dag där ute. Nu går jag och lägger mig igen.
"Natt"


Måndag

å jag är hemma och är sjuk. Ont i halsen o kroppen o riktigt risig. Blä. Har försökt att passa på att läsa lite men orkar ingenting. Usch

Söndag

Tack för alla gratulationer jag fått från er.


Igår var vi på bio, Flickan som lekte med elden, och den var väl så där. Sen gick vi till hotellet och vilade en stund för jag började känna mig lite risig. Tjock i halsen och feberkänning. Sen gick vi till Arena och åt och drack gott. Veckans hiss; Arena och dess personal. Så jäkla trevliga och proffsiga. Tack.


När vi var mätta och belåtna och lite runda under fötterna så gick vi till Harry´s och där blev vi mer runda under fötterna. Å sen blev det natta.


Vaknade med mycket ont i halsen och allmänt risig av fler orsaker. Åt hotellfrukost,mmmmm och tog sen en tur på stan. Orkade inte engagera mig så det blidde inget köp. Hem, lagade spagetti o köttfärssås och åkte sen till Värmskog på fotboll, Värmskog-Borgvik. Vilka ska man hejja på? Värmskog så klart o Lilla O är utsedd till bäste man i Värmskogslaget av mig. Bra kämpat.

På vägen hem sen blev jag bara sämre och sämre och har nu beslutat mig för att stanna hemma i morgon. Det händer inte ofta.


Nu blir det kvällsmat o sen natta.
Hej på er.


Fredag

Dagen har varit mycket jobbig och en hel del att stå i men nu är det kvällen men god mat, dryck o lite idol o kändisdjungeln. Är det bra eller? Ja maten o vinet men tv:n, neej men tittar gör man lik förbannat, alltså måste det ju vara helt ok.
I morgon sticker vi till sta´n så det blir varken fc eller blogg under helgen. ni får en helgrapport på måndag.
Ha en skön helg så återkommer jag.
Kram

Torsdag

Såg fram mot dagens Örebrodag med blandade känslor. På fm en föreläsning på engelska (svårt tycker jag), em en lärarföreläsning å han är helt ok. Det blev helt tvärtom. Föreläsningen på fm var jättebra o inte speciellt svår. Em var långtråkig o rörig + fler uppgifter. Ja, ja, jag hann med den tidigare bussen iallafall o var hemma kl 19.00 istället för nästan 22.00.
Det har visst varit rörigt på jobbet idag så jag får se hur det blir i morgon. Får lite dåligt samvete att jag lämnat mina assistenter "i sticket".
Ha en bra natt
natti natt

Onsdag

Å rätt som det var så blev det onsdag. Efter en natt som jag snurrat runt som en snörreböss så sov jag gott inatt. Vi har haft friluftsdag i dag och vilket vackert väder:)
Idag slutade jag tidigare och hann ut i svampskogen en snabbis. Fick väldigt lite. Ikväll ska Ems hämtas i Karlstad efter dansen.
Jag är nöjd med dagen. I morgon är det dags för Örebro igen. Kul. Första uppgiften är inlämnad och jag har läst nästa veckas litteratur. Skönt.

Ha dä

Söndag

Nu har jag lite tråkigt faktiskt. Idag har jag läst en hel del så jag ligger lite före där men vad som helst kan hända så det är ju bra. Jag har även gjort ytterligare ett ryck i växthuset. Nu sitter jag här ensam och hittar inga fler sidor att gå in på på datorn och det bär lite emot att läsa just nu. Jag är hungrig så det får nog bli köket. Till middag åt vi kålsoppa för jag kan ju inte helt frångå att det är Årjängsmaten denna helg. Nu ska jag leta upp nåt riktigt gott.
Veckan som kommer ser ut att bli lite lugnare än veckan som gick och det är skönt. Jag gillar att ha mycket att göra men jag måste få min tid också och det funkade inte full ut förra veckan.

Hoppas ni får en bra vecka.

Lördag

Idag la jag i en högre växel. På förmiddagen putsade jag tvättstugefönstren, storstädade tvättsugan o hela tvättmaskinen(äckligt), tvättade mm. Pelagoner ansades, växthuset städades mm skönt. Labans (kaninens) klor klipptes, han kammades mm. med andra ord har jag fått lite gjort idag.  Vilken tur vi är fler i familjen för Ems skulle hämtas i Grums o efter en liten stund köras till Värmskog., men det slapp jag. Älskar dig mannen.
Natt på er

Fredag

Idag var det skönt att åka från jobbet. Ett evinnerligt tjat om Mâten. Har nu tittat på postkodmiljonären, idol, kändisdjungeln och nyheter m. väder och till det tog jag en folköl. Nu är klockan mycket så nu tar jag natten. Kanske att jag orkar läsa lite, jag har ju sovmorgon i morron.

En liten småglädje: Vilket fantastiskt skönt väder det är.

Natti


Torsdag

Ytterligare en Örebrodag till ända. När jag stod och väntade på stadsbussen i Örebro så funderade jag på hur jag ska lägga upp strategin för mitt läsande eftersom det är en hel del att läsa. Då kom det fram en mycket trevlig kvinna till mig och frågade om hon fick erbjuda mig någonting att läsa och jag brast ut i skratt. Neej du tack jag har nog. Dessutom var det en liten tidning som heter Vakna och den är jag inte intresserad av.

Ifall ni har missat det så är det nya inneorden Baa (betyder bara på svenska) och det ska sägas minst två gånger i varje kort mening och gärna högt på bussen, i mobilen, när alla andra sover (försöker) eller läser (försöker). Ordet typ hör man aldrig längre.

Nu har jag dragit slingor på mig själv, ska skölja ur det och ta natten....typ.
Natt

Måndag

En bra dag med bra (nåja) utvecklingssamtal och bra personalmöte.
En ny händelse idag är att mamma har visst bytt bil.

     
Från den röda Saaben ni vet till en Nissan Skyline (+ytterligare ett par beteckningar). Är visst en värsting jämfört med Saaben och eftersom man har förmånen att äga så fräna bilar fast man snart fyller 44 så tar man ju det värsta eller hur? Ni som blir bekymrade för att ni inte ska känna igen för att hälsa; lugn, ni hör när bilen kommer, jag lovar.

Ja ja, livet står inte stilla iallafall.
Natt på er


Söndag

Då var den här helgen slut. På fredag gick vi till "grannar" som hade haft vinkväll men de flesta hade åkt/gått hem. Vi blev kvar nästan till kl halv 3-3 tror jag. Med andra ord blev det inte mycket gjort igår. Lite svamp å så. Idag har jag varit till universitetsbiblioteket och hämtat böcker, Jag har läst och lagat mat. En slapp helg helt enkelt. Skönt
Till veckan blir det 4 sena kvällar. Personalmöte, utvecklingssamtal och Örebro. Då går det fort så det är snart helg igen.
Natti natt

Lördag

Idag har det inte blivit mycket gjort....eller?
Jag har läst en del, plockat svamp både trattisar och vanlig kantarell, och lite annat smått och gott. Nu är snart Stina kyckling klar så det blir mat och tv-soffa sedan.

När jag var i Örebro gick jag på en fantastiskt god kinarestaurang. Till kaffet fick jag en lyckokaka (som jag inte åt, bara öppnade). Där stod det; You are destined to do great things in your life. Ja, så kanske det är.

Ha en trevlig kväll så hörs vi nog i morgon.


Tävling

Har ni som jag, någon gång gjort saker som inte kändes bra för er? Hört er själva säga JA, fast att hjärnan har skrikit NEJ? Många av oss har gjort det alltför ofta.. Jag har själv lärt mig, genom åren och min själatrötthet, att det alltid, hur svårt det än må vara, alltid är rätt att FÖLJA SITT HJÄRTA! Numera har jag tagit som vana, då jag ställs inför olika frågor, tänkt inom mig, VILL JAG DET HÄR? Är man i svaret då bara helt ärlig mot sig själv, kommer det också kännas helt rätt, och du slipper den oroande klumpen i magen...  Jag tror starkt på det, att följa sitt hjärta, för det vet alltid vad som är bäst för just dig! Därför tycker jag det var ett självklart val av texten på brickan i min allra första smyckestävling. Hematitstenen symboliserar ju ditt hjärta, samtidigt som det ger dig styrkan att följa det....

 

Vill ni vara med och tävla  om ett egentillverkat halsband?
Smycket är gjort av läder och silverpläterad cirkelbricka där
texten "Follow your heart"  finns instansat. I brickan hänger även
ett litet svart Hematithjärta, vilket är en halvädelsten som sägs ge
styrka och stärker självkänslan....


Onsdag igen

Här kommer det lovade receptet på köttfärsbiffar:
500g köttfärs                
1/2 stor lök
1 ägg
1/2 dl grädde
2 tsk dijonsenap
1 tsk torkad oregano
1 tsk torkad basilika
1 tsk salt
1 krm köttfärskrydda
1 krm grovmalen svartpeppar
(jag använde färska örtkryddor och ingen köttfärskrydda. Hade inte) Blanda allt och stek i smör.
Servera till löksås och blomkålsmos. Mmmmmmmm

Imorgon ska jag till Örebro så det blir en lång dag, och bra dag hoppas och tror jag. Det har varit en del att läsa och den ena boken har jag inte fått tag på. Det är tråkigt men det löser sig. Jag får väl föra anteckningarn i gruppen så har jag ändå dragit mitt strå till stacken.

Ems börjar dansa i dag så henne ska jag hämta i stan efter 21.00 så jag får sätta mig o läsa lite nu. Ha en bra kväll så hörs vi i morgon.

Hej

Onsdag

Skärpning Susanne. Martyrer finns det nog av. Ta dig i kragen. Kom igen.
Tack alla för er stöttning. Jag bröt ihop och har gått vidare.
Jag får väl för katten slåss för mina rättigheter och inte låta någon annan styra över mig.
Så... då var det bestämt.

Idag är det 9/9-09 och eftersom 9 är mitt lyckotal så kommer det att bli en jättebra dag.
Hoppas ni får det också

Tisdag

Tänk att avundsjukan kan vara så stark så man måste förstöra andras liv utan att tjäna på det själv. Fy F-n.
Halsen är bättre men i övrigt är det en kass dag.

Se hela bilden


Söndag

Idag mår jag inget vidare och det har inget med att göra att grannen R-M var här på god mat o dryck igårkväll. Har ont på en liten fläck i halsen och känner mig lite febrig nästan. Usch, jag vill inte och jag har inte tid.

Idag har jag iallafall putsat kökfönstren och bytt gardiner och det blev väl sådär. Det är svårt att få rutorna rena. Jag har också läst en del i den litteratur som ska vara läst till på torsdag. En annan bok som ska vara läst kanske jag får på tisdag eller onsdag om den lämnas in i tid. Jamen hur ska jag hinna det då? Hmm, det ordnar sig nog.

Nu behöver jag ett mellanmål, sen blir det en tur till Värmskog med Ems o Lilla O, åsså blir det boken igen.

Ha en fortsatt bra dag.

PS Jag lovade ju att lägga in receptet på den goda maten jag åt en dag här. Det får bli vid ett senare tillfälle.Lördag å helg

Åsså blev det helg den här veckan också. En körig vecka på jobbet för att inte tala om torsdagen i Örebro. Ja jäklar vad det ska läsas, skrivas och diskuteras. Å jag älskar varje minut. Så himla spännande och kul det är. Ni som inte hamnat i studeraträsket prova eller passa er, ni blir fast.
Nu ska jag ta en kopp kaffe med grannen så kanske vi hörs lite senare.
Ha en bra helg

Tisdag

En bra arbetsdag är snart till ända. Även idag kommer jag hem i tid (inget personalmöte igår, därför i tid även då) så det blir att titta lite i kokboken jag köpte på LCHF-föreläsningen i söndags. Himla bra föreläsning och en himla bra kokbok. Snabb-å-bra-rätter med ingredienser som man ändå har hemma (det mesta iallafall). Promenad ska jag också hinna med. Sen då????? Vika o ev. styka tvätt kanske. Jag tror det behövs igen.

Ha en bra fortsatt dag ni där ute

Uppdatering:
Jag gjorde tonfiskröra på kusar ur Annas kokbok. Ett tips, ha i lite salt i röran (tycker iallafall jag). Jag gjorde även köttfärsbiffar med löksås och blomkålsmos, även det ur nämnda kokbok. Vi behöver både middag och matlådor ett par dagar nu. Båda rätterna var helt fantastiskt goda. Prova.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu