Nu är jag deppig

Nu har jag fallit i deppgropen igen och det har inget med vädret att göra. (åjo, det hjälper allt till lite). Min högsta önskan nu är att sonen ska få ett jobb. En 20-åring behöver pengar, så är det bara. Jag vet, han har en bil som inte är gratis men den har jag lovat att han ska få behålla men ändå. Det är så mycket som kostar.
Thumbnail
Inatt ska jag iallafall hämta honom på hamnfestivalen. Lite trött är jag nog då. Tänker det blir vid 2-tiden.

Imorgon blir det en promenad och ca en timmes strykning. Då kan jag hänga in mer kläder i de nystädade/rensade garderoberna.

Sov så gottSkogspromenader

Det är vad jag sysslar med för några blåbär o svamp, det hittar jag inga. Nåja, lite grann blir det ju. Om man stannar till och kopplar bort det där att man inte hittar bär/svamp och tar sig tid att se sig omkring i skogen så ser man hur fantastiskt vackert det är.
  
Och en och annan svamp blev det

Är det inte det här semestern är till för egentligen, att stanna upp och se sig omkring? När hinner man det annars? Ta hand om er själva och era närmaste (även andra) så orkar ni en höst/vinter till.
Kram

F´låt Stora O


Jag ber tusen gånger om ursäkt stora O men jag kunde inte låta bli. Din fru har ju lagt ut ett kort på sig och jag hade ju ett på dig. Det är ju knappt man känner igen dig så det är lugnt.  (bättre kort kommer nån annan dag).


Jag vill tacka Erika och hennes man J för att fantastiskt roligt kalas. Det gjorde ni himla bra. Jag vill även passa på att ge en eloge till servitriser och servitörer mm som fixade disk, annat plock och serveringen av alkoholhaktiga drycker. De är allt bra duktiga.

Idag har vi storstadat hela huset och det var behövligt och skönt att få gjort.
Nu blir det till att starta grillen.
Gu kväll
PS. Grattis Sara Sjöström till världsrekordet.


Jamen herregud

Hur mycket vatten kan det finnas i molnen? Obegränsat tydligen.
Igårkväll hade vi en mysig kväll/natt med Alex, Amanda, Ems o Lilla O.


   

Amanda sjunger ju helt fantastiskt, vilken röst och med Lilla O på gitarr så blir det så himla bra. Ems spelade också en låt som vi glatt sjöng med i. Duktig tjej.

Ikväll blir det 50 årskalas i Láa och det ska bli himla kul. Sen blir det nog att ta det lugnt ett par månader.

Det blir nog en dagenefterrapport i morgon.
Hej på er


  

Hemma från Stockholm

Borta bra men hemma bäst. Vi har haft tre fantastiska dagar i Stockholm min familj å jag. Vi hyrde en lägenhet på Söder som var jättebra. Vi var 6 personer och det hade fått plats fler om vi hade velat så plats fanns det gott om. Skönt.
Vi har varit på Grönan (Ems o Sandra åkte Insane), Cosvonova och shoppat.
                                        

På kvällarna spelade vi kort och umgicks med varandra. Vi har dessutom haft vackert väder.

Idag har vi tänkt åka på GPgala i Karlstad en sväng. Vi får se lite hur vädret artar sig.
Ha det bra ni därute.
PS 1 till respektives föräldrar; era ungdomar har skött sig kanonbra. Kul att de var med.
PS 2 tack Sunlinda för hjälpen men kanin och växter.


Hjäääääälpx2

Hjälp 1; Var hittar ni alla kantareller. Jag har hittat en gång men sen är det ju bara "kart".
Hjäääääälp 2; När sonen kom hem sent en natt satt det en grävling på vår trapp. Fy f-n.

Nu ska jag åka till Värmslog och äta räksmörgås.
Hej på er

Långtråkigt

Börjar det inte bli lite långtråkigt nu. Det finns saker att göra men jag har liksom tappat stinget. Om vädret kunde bli bättre så det finns en anledning att inte göra ett dugg. Vi var och tittade efter kantareller igår och hittade 8 stycken. Däremot fanns det massor av kart.

Igår gjorde de stora ungdommarna taco sen spelade vi kubb och spel HELA familjen med respektive. Äntligen hade alla tid och lust samtidigt. Himla kul var det iallafall och jag tror faktiskt att jag var bäst i kubbspelet.

Jag har gått igenom Örebro universitets hemsida, bussar åt alla håll, scheman mm och jag är sååå sugen på att börja läsa. Chefen min var även hon positiv med reservationen att vi godkänner en termin i taget. Ja, jag söker ju en termin i taget så det får väl vara ok.

Kanske det blir lite kantarelletande idag också.
Ha en bra dag.

Nu har jag landat

Som ni säkert alla har uppfattat så kom jag in på specialpedagogprogrammet i Örebro. Dit ska jag nu (om arbetsgivaren godkänner) varje torsdag i 3 års tid. Jag blev så himla glad så jag började gråta. Jag fick en vacker bukett blommor som Grattis. På kvällen firade vi med Champagne så idag mår jag väl sådär.
                                                


Idag kom en norrman och köpte Clion men den hämtas om ett par dagar. Skönt. Jag har liksom Erika o J några knäppa historier att berätta kring bilförsäljningen. Mustafa har naturligtvis ringt. Han ville byta bilen mot ett gäng cyklar men det var ingen fara för de var inte stulna i Grums utan i Karlstad!!!!! Idag ringde Mrs Brown och ville att jag fortfarande skulle stå som ägare för hon har inget svenskt personnummer!!!!!!! Jag det finns mycket rart i vår herres hage.

På eftermidda´n åkte vi och shoppade i Karlstad, åt pizza på Teatcher´s (mmmm) och hade en trevlig eftermiddag. När vi åkte hem så övningskörde jag en sväng med Ems. Det går riktigt bra. Efter vägkanten stötte vi på de här.....


En kopp kaffe, en dusch och sängen, det är vad som väntar nu.
Natti
   

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tävling mm

Gör som jag och många andra, var med i tävlingen om ett snyggt halsband. En bricka med en text på (högst 8 tecken). Jag tror jag vill ha Tro på min bricka.

Gå in på den fantastiska sidan Fyra årstider så har ni chansen. Lycka till.

För övrigt har vi varit på Tiffany´s och ätit. Huvudrätten var så lite så vi trodde vi skulle få gå på MC Donalds efteråt. Vi tog en efterrätt, friterad camembert med hjortronsylt tog jag. Efter den efterrätten kunde jag knappt gå så mätt blev jag. En hel sån där halva ni vet med ost som var fritierad men guuud så gott.

Igår städades det lite innan vi tog en tur på Värmskogsdagen. Regn och lite dåligt med folk tycker jag men Hotwood var bra. Idag ska vi kanske köpa bräder till ett trädgårdland. Jag vill ha lite ordning bland jordgubbar och annat. Vi får se, annars finns det ju en strykyvätt som inget har tagit sig an på länge.

Hej på er.

Veckorapport


Det har varit en bra vecka om än lite körig. Hön-, katt-, kanin-, innefisk-, utefiskvakt + post vakt och bevattningsvakt i två trädgårdar (förutom min egen). Belöningen låter inte vänta på sig i form av underbara "bonnägg" och bamsejordgubbar.


Lite sjukdom i familjen har dragit med sig att mina sjukvårdskunskaper har upptagits och sprutor ges.
Många turer med båten har det blivit i sommarvärmen. Har tittat på vacker natur + snok vid fisketurer (ser ni den?).
 
Idag la vi i båten i Värmeln och la oss på "plattberget" i Vegerbol där vi solade, badade och åt lunch.
 
Sen åkte hem till mor på en kopp kaffe. När vi skulle åka hem började det åska så vi tog en paus, gick iland och fortsatte när åskan lugnat sig lite. Skön luft blev det iallafall.

         
För övrigt var jag och besiktade Toyotan i tisdags och efter lite funderande så släppte han mig (min bil) utan anmärkning. Ingen bitterfitta där inte. For sen till Marie för en kopp kaffe och lite tôl.

Hoppas ni andra också haft en bra vecka.
Kram

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu