Tillbakablick och julklappar

Jag har roat mig med att gå tillbaka och läst i november de andra åren jag haft min blogg. Sammanfattningsvis kan jag konstatera att jag har landat och är framme. Ingenstans mer att sträva varken utbildningsmässigt, jobbmässigt eller boendemässigt eller nåtannatmässigt. Sen kan man väl ha drömmar men det är inget som stressar mig. 
Just nu är det julklappar som tar upp min tankeverksamhet. En del är inköpta, andra är planerade och en del har jag ingen aning om. Men vad ska jag önska mig då? Just nu har jag ingen aning. 
 
 

Må bra o må bra

Nja. Min vikt ökar allteftersom mitt sräpintag ökar, helt rättvist. Jag är trött och sliten och har varit sjuk lite väl mycket i höst, men....... Jag älskar mitt jobb, jag är så otroligt stolt över mina barn, sjukan har äntligen släppt sitt grepp, det är fredag och snart jul. 
Trevlig helg mina vänner 

Hiss o Diss

Jag börjar med Dissen så är det gjort. Jag dissar den megareklam på bloggen. Så irriterande
Jag Hissar helgens aktiviteter. På lördag gick jag en promenad för barncancerns skull och skänkte en slant. Raka vägen därifrån drog jag till djurskyddet. Där jobbade jag lite och skänkte några grejer och köpte två almanackor. På söndag var familjen på restaurang och åt god mat för att gratta far på fars dag. En fantastisk helg. 

Inspirerad

Ja det blev jag när jag läste att Pillargontanten bakar denna regniga dag. Sagt o gjort, fram med assistenten. Det blev ett bakverk från "Hela Sverige bakar" och när jag ändå höll på så rafsade jag ihop någon egen komposition av rågsikt, rundbullar fast matbröd. Ja jag rafsade och har inte smakat än. Baket från tv smakade jag på till kaffet. Jättegott men det behöver några minuter till i min ugn nästa gång. Jaha då skulle jag visst ta med för provsmakning till jobbet men då vill jag köra säkra kort så i morgon Linda blir det vaniljbullar. Taberas blev det på jäst, mjöl och mjölk. Jag fick baka ut bullarna i rågsikt. Emellanåt gjorde jag 8 matlådor också. Vilken dag. Jag älskar att baka. Coach

Lennart Carlsson har coachat oss idag. En bra och tänkvärd föreläsning där en del tankar är mer viktiga än andra. 


Jag gav mig själv en läxa med hjälp av Lennart. I 30 dagar ska jag göra något lite, samma sak, för att nå något större. Allt för att få in en vana. Min läxa är att varje dag jag åker buss ska jag gå från Sonnelids till jobbet. Åker jag bil eller är ledig ska jag ta motsvarande promenad. Detta för att nå hälsa. Hälsa är även att ta ett glas Martini. 
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu