Underbar lördag

Dagen började med massage. Skönt. Sen packade vi ihop lite grejer o stack ut på sjön, vilket innebär att jag återigen har bränt mig. Vi har haft en underbar lördag. Igår var vi på Barbros brygga på räkfrossa. Skulle beställa en Blody Mary men det hade de inte tid med. Nåja det gick bra ändå. Efter 3öl sa magen stopp så nu blir det vita veckor framöver o det är väl ok. Nu lyssnar jag på Hyptnotisören o bara njuter. Hur har din fredag o lördag sett ut?

Varmt o gött

Idag är det varmt o kvavt. Jag klagar inte för värme har vi inte fått för mycket av. Jag har en vecka kvar av min semester o vet ni? Jag längtar lite både till nya jobbet o Örebro-dagarna. Jag fortsätter med min sjukgymnastik o min onda axel sedan många är är snart ett minne blott. Skönt. Tidigare års semesteralkoholism lyser även dem med sin frånvaro. Min mage tål inte själva alkoholen o lavemang för ofta kan inte vara bra. Även det är skönt. Åldern? Har du märkt av några ålderstecken i sommar?

Byrån klar

Så här blev byrån när den blev klar. Mycket nöjd.


Vi hade besök under veckan också

Semester

Vi hade inga planer för vår semester, ingen resa någonstans och så verkar det bli också. Vi har valt att ge matrummet en ansiktslyftningen och "risken" är att även vardagsrummet följer med. Jag har putsat och börjat måla en byrå som jag har tänkt ställa i köket mellan fönstren. Vi får väl se hur det blir.
Så här såg iallafall matrummet ut under värsta rivningen

Och byrån innan jag började slipa på den.

Lite suddigt men....
Tror ni det blir bra? Ja vi får väl se
Det är ju inget synd om oss för vi åker ju till Kreta i september


Bra helg

Nu avslutar jag en trevlig helg o går o lägger mig. På fredagen hade vi vänner här. Vi grillade, kvällen blev sen o vi hade mycket trevligt. I går var vi på motordagen i Borgvik o himmel så många människor. Kul. På kvällen fick vi ett ryck o bokade rum på Sara winn, packade ner lite grejer o åkte till stan. Vi var på Glada ankan o åt. Det rekommenderar jag er att göra. God mat o bra service. Vi tog några öl innan vi tog natten. På morgonen åt vi hotellfrukost. Lunch intogs hos mormor. Hennes underbara köttbullar. Hoppas ni också haft en bra helg. Natti natt.

i dag då?

Motordag i borgvik kanske? Ja det får det nog bli. Är lite sliten idag efter en mycket trevlig kväll igår men till borgvik ska jag väl orka åka. Min nya bil ska visst dit också. Ses där då kanske

"Ny" mobil

Jag har köpt Sandras htc och har provat att ta lite kort.
Håll till godo

Jag har ju köpt mig en ny bil. Den vita Supran är ett minne blott. Nu är det silver som gäller men fortfarande en Supra. Går lite fortare också.


Brytanackenavfisken-premiär för Sandra. Hon fick första fisken och provade att bryta nacken av den. Gick skapligt. Bättre nästa gång. Robin fick också fisk men den fick mamman bryta nacken av.


Fisketuren var en vacker tur. Lite för mycket blåst med två borrar blev det som vi grillade på kvällen.


Igår var vi på picnic på Skutberget. Vi gjorde räksmörgåsar som vi satt o mumsade på. Det var kallt o blåsigt men vi tog oss ett snabbdopp o kollade runt lite.

Fina kort eller hur?

Mitt beslut

Nu har jag beslutat mig för att bli en bloggare igen. Vill ni mig nåt så har ni mig här.
Livet går sin berg-och-dal-bana och semestern traskar på och jag med. Jag räknar steg och det går ganska bra faktiskt. Annars tar jag det ganska lugnt.

I övrigt har morsan köpt sig ny bil. Den vita är borta. Dålig bild, ni får uppdatering senare när jag orkar. Jag har ju semester.


Fult att blogga o facebooka

Jag skulle vilja ha en bra förklaring på varför det är fult att blogga i allmänhet o facebooka i synnerhet. Är det någon som kan ge mig en sån förklaring? Det duker inte med att komma med att "där skriver man om utlämnande saker, där skriver man....." osv. Jag skriver vad jag vill och jag skriver inte om speciellt utlämnande saker men lik förbannat är det bland det fulaste jag kan göra. Nu senast en dag hörde jag någon säga "Jag är en sån där som vågar vägra facebook". Jamen om jag inte VILL vägra facebook eller blogga? Varför ska jag som 45 åring behöva försvara mig för att jag sitter och bloggar eller facebookar.

Nån med samma erfarenhet?

Tung dag i går

Trots en prickfri besiktning, shopping med ungdomarna och att jag hittade min borttappade shoppingkasse så var dagen lite tung igår. Jag vet inte riktigt vad det var men jag känner mig som en ångvält har kört över mig, stel och eländig och deppig. "Lille" Sigge är sjuk också. Han leker en stund sen står han bara och försöker få luft. De har varit till veterinären med honom och de tyckte att de hörde ett blåsljud på hjärtat. Han ska på röntgen på onsdag. Lessen blir man.

Nåt positivt då? Jajjamensan. I måndags var jag till sjukgymnasten med min onda axel. Jag har haft ont i många år men har aldrig riktigt tagit tag i det. Har varit o gnällt hos en läkare ett par gånger men.... Så bestämde jag mig att nu räcker det. Gick till Nya vårdcentralen och det räckte. Undersökning, röntgen o sjukgymnast under en kort tid avklarat och efter tre dagars sjukgymnastik var min axel mycket bättre. Jag övar o övar och har inte haft ont sedan i måndags och glaset darrar inte så när jag lyfter det. Helt underbart.


En tanke; kan det vara sjukgymnastiken som gör att jag känner mig så mörbultad? Då är det värt det.

Idag är iallafall en bättre dag så nu ska här städas


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu