En önskan

Igår kväll hade jag en önskan o den bestod i att få vakna vid 8-tiden o ta en promenad för första gången på evigheter. Min hosta o halsont har ställt till det men nu efter drygt 14 dagar börjar halsen kännas lite bättre o jag saknar mina promenader. Jag hade också en önskan att jag skulle orka idag, orkar göra något vad som helst. Jag har varit så outhärdligt trött o sliten o det är så tråkigt.
Nu är det ju morgon o vad hände? Jo klockan är strax efter 8 o jag går ut o går nu jag. Härligt


En fröjdefull jul

Årets julafton är över o den var mycket trevlig. Många klappar, mycket mat o många människor, precis som det ska vara. Idag ska vi o barna på bio, Mammas pojkar. Hoppas den är så bra som jag tror.
En god fortsättning önskar jag er alla


Inga krav

Till skillnad från så många andra så tycker jag att julen är lugn o fridfull. Inget stress o inga krav. Det jag gör gör jag för att jag vill. Skönt. I dag ville jag börja med lite julmat. Emmajansson, annan Jansson, emmaköttbullar o andra köttbullar, emmaskinka o annan skinka. Jag tycker det är kul. Javisst ja jag gjorde ju Emmasenapssill o annan sill också o jäkel vad gott det blev. Nu ska jag lägga mig o sova middag innan jag gör nåt mer.


Jag ser fram mot 2013

Nu har jag jullov och det verkar vara för sista gången. I fortsättningen får jag nog kalla det julledigt om jag har någon komp att ta ut. 1 februari börjar jag arbeta på hörselvården och det känns så oerhört bra. Jag har nu kommit till änden av mitt strävande framåt. Framåt ska jag fortfarande men på ett helt annat sätt. Jag har nått mitt mål i utbildning o fått ett arbete därefter. Nu kan jag utvecklas utifrån det i lugn o ro.
Under ledigheten ska jag kurera mig innan jag hittar på något annat omvälvande, sen ni, ska nog även jag få lite energi. Nu ska jag iallafall ta mig en Latte. Kram på er alla


Det flyter trögt nu

Förra inlägget handlade om en massa kul saker o livet flöt på bra. Det gör det inte just nu. De stora o viktiga besluten dröjer o jag är återigen sjuk. Jag tror helt enkelt att jag är helt slutkörd o då fastnar alla tänkbara baciller o virus. Vi har visserligen fått alla utom en julklapp inköpta...... nåja två då kanske o bröllopsdagen firade vi med blommor o god mat. Däremot blir det ingen lucia i Borgviks kyrka för min del idag o det är för jäkla synd tycker jag ;(
Jag får helt enkelt ta nya tag till veckan.
God tredje advent på er


Skön helg....

...är slut och en fantastiskt spännande vecka är på intågande. En vecka där stora belut ska tas, lucia tillika brölloppsdag och julklappsinköp. Härligt.
Den här helgen har jag fått umgås med mina barn och det tycker jag om. Vi har även bokat biobiljetter till Mammas pojkar på juldagen. Det ser jag fram emot. Vi har tänt det andra adventsljuset och varit på adventskaffe hos mor.
Det flyter på nu

Oj då

Nu har jag gjort det igen o det känns så jäkla bra. Det känns på nåt sätt som jag äntligen har mellanlandat färdigt o nåt mitt mål. Ja det vet jag ju egentligen inte förstås men det känns så. Nöjd är jag iallafall. häpp

Julklappstips

Vilken upplevelse o jag lovar att själen mår lika bra av behandlingen. Lägg till en massage hos Angelica på Spakällan Lugn och Ro o du har en julklapp under 500:-.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu