Hipp hipp hurra

Nu har mina gäster gått/åkt hem och jag är mätt och trött. Vi (familjen) åt god mat bla Västerbottenpaj med kantareller.

Den rekomenderar jag varmt. prova den. Recept.se. Sen åt vi kakor och mormors tårta.

Gott gott. Nu ska jag lägga mig på soffan och blunda lite.


Bortistôlla

Jag var sugen på svampskogen idag igen och tog mig en tur. Det fanns inte en gul kantarell så jag hade kommit riktigt bortistôlla. Däremot hittade jag massor med trattisar. Sedan gick jag över vägen från bortistôllaskogen och där fanns det några få fattiga gula kantareller. De kanske räcker till en hård knäckemacka. Av min svägerska ska jag få ett recept på en fantastiskt god höstgryta där trattisar tillhör ingredienserna. Det ska bli spännande.
                     

Ja, annars rullar det väl på som vanligt. Man strir och strir men det är inte alltid det går in men det är väl så livet ska vara. Strir man inte på sina ungar så strir man väl på andras.

Det är ju så att det handlar om omtanke. Har ni någon därhemma som det behöver stris på så skicka dem till mig för just nu känns det som jag har vanan inne. Om man byter jobb, slipper man att stri då??? Det beror väl på vad man tar för jobb, eller?

I morgonkväll ska jag på kurs på universitetet och det ska bli himla kul. Det ser jag verkligen fram mot.


Ha det bra alla därute

Oj oj oj

Man mår som man förtjänar, eller hur?
Tack snälla Janne och Erika för en himla trevlig kväll. Massor med fantastiskt god mat, alldeles för mycket dryck och mycket trevligt sällskap. Kan en fest bli bättre än så?

Nu väntar vi på nästa bröllop.

Helg igen

Ja, så var det helg igen. Idag fredag var jag hemma från jobben för jag hade feber och mådde inget bra när jag åkte hem från jobbet igår.

Idag mådde jag ändå lite bättre så jag har städat lite och var ut och plockade lite svamp.

När jag kom hem var jag helt lut så jag är nog inte helt frisk. I morgon ska jag och gratta svärmor. Hon fyller 70 år.

Det gör vi på förmiddagen men på kvällen blir det kalas. Då ska vi till grannen på bröllopsfest. De gifte sig i somras och nu ska vi grannar fira (dem). Välkommen till klubben Janne och Erika. Det ska bli mat och dryck och fantastiskt kul.


Jobbet flyter på som vanligt med lus och annat skräp.

Naturligtvis händer mycket kul också.
Ha en trevlig helg så återkommer jag snart. 

Hej igen

Nu var det ett tags sedan men nu tyckte jag att det var dags igen.
Trots att hösten är här (för det är den väl?) så känns det ganska bra tycker jag. Jag har kommit igång med en vettig träning i badhuset som passar mig utmärkt och så började jag en ny kurs!!!!! igen!!!!! igår som jag tror kommer att bli fantastiskt bra. Läs- och skrivutveckling. 
                                                   

Annars rullar livet på i allt högre tempo och snart är höstlovet här. Jag tar mitt lov v. 42 och jag tycker egentligen att det är lite för tidigt och jag har försökt att ändra på det men man ändrar inte på en hel kommuns vilja.


Ha en riktigt mysig höst så hörs vi rätt vad det är

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu