Nu bär det av

till Turkiet. Vi åker om ca 30 min och jag börjar bli riktigt nervös. Tänk om vi missar transfern eller går av bussen på fel ställe eller inte hittar bussen alls. Tänk om vi störtar.
Jag brukar inte vara nervös av mig men det är jag nu. Hoppas det går över så jag kan njuta av både vistelsen och resan.

Det kommer iallafall att bli varmt och det var ju en anledning till att vi valde Turkiet. Det ska bli helt underbart.

Redogörelse och kort kommer till veckan.

Ha en skön vecka här hemma så hörs vi

/S

Svampskogen

Vi tog oss en tur med båten för att titta efter svamp. Vi hittade några men de var små och ganska torra.

På sjön blåste det så det nästan var lite otäckt.


Det har varit en bra helg. Dottern har varit ute på sjön (till Läckö) med sin svärfamilj så vi körde ner henne till Ekenäs på fredan. Herregud, hur långt får det vara???

På fredagkväll satt jag och gubben och letade upp gamla godingar (musik alltså) på datorn och kom i säng kl 4. 11.30 på lördagförmiddag visade min alkomätare 0.7. Hmm. Ingen bilkörning på lördag alltså.

På lördag var vi på hantverksmässa och flaskrace (vann inget) och sen var gubben till Skruvstaparken med grannarna och jag gick och la mig vid 10-tiden. Skönt

Idag, söndag, var jag parkeringsvakt vid Kvarnen och höll på att drunkna. Oj så mycket regn som skulle ner.


Med andra ord en bra helg (trots för lite promenad).

Elli är borta


Idag fick vi besked om att Elli blivit överkörd. Det är så fruktansvärt tomt och trist. Jag har varit och letat efter henne men hon är borta så naturen har nog tagit hand om henne.
Thumbnail


Semester

Det börjar kännas att beställningen till utriket inte var helt fel mitt i sommaren. Vart tog den varma sommaren i Sverige vägen???

På eftermiddagen var vi och hälsade på "mormor". Vi fick kaffe och en herrans massa kaffebröd. Vi fick inte åka hem förrän vi hade spelat ett parti skitgubbe, eller som vi kallar det finne. Det gör vi alltid när vi är där.

Det börjar bli lite tråkigt att gå här hela dagarna och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

Jag kanske kan börja gå ut och gå två gånger per dag.
Ha en trevlig kväll från mig

Solen skiner....

inte så himla mycket men vad f-n. Idag mår jag bättre igen.
1. Skulle de inte laga Emmas mobil så får hon köpa en ny själv.
2. Axeln mår mycket bättre. Stavgången idag var lite jobbig men det är bara att avvakta ett par dagar och ta vanliga promenader istället.
3. Robin och Turkietresan vågar jag inte skriva om


Ja som ni ser så har jag fått tillbaka gnistan. Jag har till och med tittat på jobb idag (lugn Katten Jaaaansson, det var chefsjobb och de lär inte bli mina). Sist men inte minst så har ju min granne blivit kändis. En annan fick ju sitta och lyssna bara.
Nej ärligt alltså. Vi kom till Karlstad, fick parkering direkt som kostade oss 1:- och fick glida förbi hela kön på Arena bara för att vi var två, alla andra var fyra eller fler. Vi fick dessutom kanonplatser. Jag kände mig allt lite som en kändis själv.


Det känns som om jag kommer att fortsätta att blogga ett tag till. Jag har kommit in i ett stim nu. 
                                                                                                                                                         
Ha en trevlig helg så "hörs" vi.

Fy f-n vilken dag.

Har ni några bedrövligheter så kom hit med dem, idag är jag van.
1. Var till doktorn idag (igen) med min axel=inflamation=cortisonspruta=hjälper inte ett skit. Kan inte ens klä på/av mig själv och det finns för närvarande inte ett dugg romantik i detta.

2: Emma lämnade in sin mobil på Elgiganten. Nästan alla tangenter spruckna. Det händer med alla av denna sort sa han men den har varit "fuktigt" och då är det inte säkert att de ens öppnar den trota att det inte har med tangenterna att göra.

3. och värst. Robin får inte ledigt från Gruvön när vi ska till Turkiet. Tänk att ha jobbat sin andra halva sommar och redan vara så oumbärlig. Hoppas han får lön därefter också. F-n vilken skit.
  eller 

Nej nu går jag och gråter en skvätt igen.
Ha dä ni andra

Bytt bild

Nu när Turkietresan närmar sig så kom jag på att jag ska byta bild på min sida. Jag måste ju ha en bild som är jag liksom. Vad tycker ni?

Välkommen Ann

Nu har jag lagt till länken åt dig och kallat den träningsdagbok. Eftersom du också rör på dig in i mellanåt så är den sidan riktigt inspirerande. Har du några frågor så hör av dig.
Hör av dig när du närmar dig Borgvik. Vi har flaskrace och hantverksmässa den 19:e. Det kanske vore en lämplig dag. Den 28:e åker vi till Turkiet så det är inte lämpligt att vänta för länge.
Vi hörs

Beslut

är inte så lätt att ta men jag är på väg mot ett nu. De flesta jag bloggar med på den här bloggen är även med på funbeat så jag bloggar med samma personer på två ställen. Alltså är mitt förslag på beslut att jag lägger ner den här sidan för att hålla mig till funbeat. Det känns inte som om det är motiverat att blogga på fler ställen med samma personer och den andra sidan är jag ändå inne på.
Ja det var mina beslutstankar.
Ha dä

Emma hemma

och vi fick presenter. Färdig gin & tonic på burk, choklad mm. Emmas svärmor skickade även med 4 st makrillar till mig som de har fiskat på kusten. Det är så himla gott.

Emma blev jättenöjd med sitt rum och det kändes skönt. På bilden är det väldigt grönt men den gröna väggen speglar av sig på allt annat när jag tog kort men ni ser lite hur det blev.
                       
I lördags var vi till Skruvstaparken på Starboys. Det var riktigt kul. Jag var ju tvungen att ta kort på Pölsa o visa Emma. Det är hennes idol från Smala Sussie.


Vad konstigt det blev idag nu har jag skrivit flera gånger och ibland blir det inget på flera veckor. Ja, ja så kan det bli.
Ha dä

Konstigt

är livet. När en till synes frisk människa bara försvinner från denna värld kommer man nog aldrig att förstå. Jag följer sunlindas uppmaning att tända ett ljus kl 21.00 och skänker en tanke till alla nära och kära.
/Sussilusen


Äntligen ....

har det blivit fint väder. Min man säger att det beror på att han ska jobba eftermiddan och jag skiter i vilket. Skönt är det iallafall.

Igår tog jag årets första tomat från växthuset och den smakade fantastiskt.

Idag ska jag göra ingenting ända fram till ca 16.00 då jag ska åka till svärmor!!!!! Jag ska ladda med att bara läsa och lata mig under dagen. Jag kanske hinner med att sola lite också. Och i eftermiddag kommer Emma hem från Finland. Lugnet är slut med det ska bli himla skönt när hon kommer hem igen, jag har saknat henne. Hoppas bara hon nu är nöjd med sitt rum som har blivit limegrönt och vitt (lite brutet i lime). Nya möbler fick hon också och soffan vi köpt har jag klätt om. Fint blev det iallafall. Bild kommer senare.

Ha en skön dag
/Sussilusen


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu