Må bra o må bra......

......är väl ändå att ta i. Jag har nu köpt medikamenter på life-butiken och tänkte kurera mig. Jag började i fredags med det, igår var jag på njoy och tränade o i natt vaknade jag av jordens halsont. Inte vanlig halsont utan mer som om någon slagit mig på strupen. Nåja jag bryr mig inte om det utan nu ska jag träna för att snart må bra igen. I övrigt är jag nu ledig i två dagar (ej sjukskriven) och pysslar lite. Har varit o fått förmiddagskaffe av "mormor" o gjort vinterfint på graven. Nu ska jag vila middag. 
En måbra-helg

Som jag tillbringat i Borgvik och Karlstad med två "små" loppor och bästa Linda. 
Lunchen intogs på kebabhouse


 I morgon tillbringar jag helgens sista dag tillsammans med Emma. Då ska vi plugga som tusan 😄


God morgon

God och god vet jag inte riktigt men morgon är det. Inatt har jag sovit som en kratta men är väl ändå inte sådär jättetrött men med häcken full ändå till 20.00 på jobbet ikväll så vet jag att det kommer. Jag har inte varit hemma en enda kväll den här veckan o det börjar ta på krafterna nu kan jag säga. Nåja det lättar lite framöver..... förhoppningsvis och då kan jag ägna mig åt mitt hem för en stund. 
Hur som helst har jag löst 3-månaderskort på njoy och börjat träna. Igår var jag hos ett proffs som visar övningar för att räta upp min snea kropp. Inte konstigt jag har ont i axel och höft. Bara att ta tag i det.
Gid morgon 

Bra fredag

Efter en mycket bra dag på jobbet så är det skönt att sätta på sig mysbyxor o krypa upp i soffan med en öl. Medan jag sitter här o väntar på kinamaten så kan jag inte låta bli att tänka på de som var inblandade i bilolyckan vid nyängen i eftermiddag/kväll. Alla har det inte lika bra ikväll. 
Hur som helst så tycker jag vi har en frisk o vacker hösttid nu. Passa på att njuta av den vetja Måndag

Idag är det måndag på riktigt. Det har krånglat så det räcker för flera dagar men till slut så löser det sig allt. Var till Ulvsbygatan för lite kaffe och töl innan jag åkte hem och dagen avslutades med besök från Skoghall. 
Nu tar jag natten så det blir tisdag nångång. 

Må gött

Nu laddar jag för att må gött. Jag och några till åker till Strömstad spa i morgon och där ska vi må gött. Vi blir kvar till på lördag med både nytta och nöje. Härligt
💬🍧🍷

Sällskapet

Jag glömde ju bilden på sällskapIngen måbradag

Usch och fy vad jag har tråkigt. Jag har feber, ont i hals o öron och när jag försöker göra något så blir jag helt slut. Jag har sovit, tittat lite på resor, kollat in tradera och lyssnat på Sagan om Isfolket. En del aktiviteter är billigare än andra. Jag har hittat ett hotell på Mallorca som verkar helt ok. Undrar om familjen vill åka med dit tro. Nu är det bäst att jag lägger mig o vilar för i morgon ska min familj gratulera mig. Tur jag har sällskap iallafall

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu