Vädret...

är inte så jäkla bra. Någonstans i slutet av våren/början av sommaren läste jag att den här sommaren skulle bli så himla varm. Det behöver ju inte vänta tills vi åker utomlands väl?


Jag satt en dag hos Emmas allergidoktor. I väntrummet har han några roliga skyltar som jag var tvungen att ta kort på. Det går snabbare än att skriva av. Ni ska här få några smakprov:

"Skillnaden på tantkroppar och manskroppar är att tantkroppar har flera hemliga rum i bägge ändar."
Mikael 6 år

"Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer."
Siri 6 år

Tänkvärda ord tycker jag.

Nu håller vi på att måla om i Emmas rum medan hon är i Finland.

Limegrönt ska det vara på en vägg och vitt på de andra. Det lossnar och bubblar sig så det är inga vackra ord som kommer där innifrån hennes rum när Mikael grejar. Det blir bra tillslut tror jag. Emma kommer hem nästa tisdag/onsdag så han har tid på sig.

Ha en bra kväll önskar jag

SOMMARLOOOOOV

Nu har jag sommarlov och ska vara ledig fram till 11 augusti.


Det tråkiga är att på min sista dag på jobbet fick jag reda på att jag inte får behålla en av mina duktiga assistenter men värst är nog att vi inte får behålla vår helt fantastiske och kompetente rektor. Synd men det är bara att gilla läget.


Jag hoppas iallafall på en skön sommar.

Nästa gång kommer ett ordspråk
ha dä

FotbollsEm

Då har man en tråkig lördagskväll om man tittar på det. Jag är inte ett dugg intresserad av  fotboll mer än att jag tycker det vore lite roligt om Sverige vann någon match. Heja sverige det höll iallafall på att bli oavgjort mot Spanien. Bra gjort. Själv tror jag på att Holland vinner EM. Kan det vara helt fel tror ni?

Vinet är väldigt gott och det är väl tur det.

Ha dä

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu