En skön vecka

Jag har lov den här veckan. Ja egentligen är det ju inte lov o det är heller inte hela veckan. Det är inarbetad tid o övertidsledigt mån o tis. Hur som helst är jag ledig den här veckan o det är oerhört skönt. Jag vaknar i tid, städar lite, har bakat lite, fått delar av köket på plats (nåja inte jag då), sover lite middag o är inte skittrött kl 20.30. Tränat har jag också gjort. Detta gör jag i min takt i lugn o ro o jädrar vad skönt det är. Inte lika skönt är alla mina tandläkarbesök. Det är dyrt som skrutt o ena tanden får vi inte riktigt bukt med. Idag ska jag ta en sväng till ÖB, lämna in bilen på verkstad o förhoppningsvis hinna med en fika med Emma. Annars då? Jo jag ska ta mig en mugg te, sätta mig framför tv:n o titta på Bonde söker fru o sticka vidare på mina raggsockor som jag gett mig på.


Skit

Igår tog vi en sväng till Sara. Mycket folk av skilda slag o med skild klädsmak. Allt från nyårsblåsa till träningsoverall. Ja hur som helst var det trevligt ända tills jag tog en sväng på toa o tappade mobilen i plurret. Som tur var hade jag inte hunnit sätta mig till rätta. Mobilen dog men efter en natt i en påse med ris så vaknade den i morse. Det är bara ett problem; det finns inte tillstymmelse till ljud i den o det är ju liksom en förutsättning för en telefon eller hur? Skit


Abstinens eller tristess???

Jag har trott att jag lidit av abstinens efter allt studerande men så är icke fallet. Jag vet helt enkelt inte vad man kan hitta på när man är ledig. Jag jobbar lite o det ska man inte göra när man är ledig. Jag har bakat två gånger den här helgen o så kan jag ju inte hålla på. Sticka o virka orkar inte mina armar så vad i himmelens namn ska jag göra??? Kom gärna med tips. Vad gör ni när ni är lediga?


Höstrusk

Jag har tidigare verkligen hatat hösten men det gör jag inte längre. Det är ju inte så att jag älskar att det regnar så himla mycket men mysfaktorn är på topp. Jag har idag varit på höstmarknad här i Grums o tog en sväng in på Beatas o köpte mig lite kläder. Bra erbjudande idag o i morrn. Ikväll kommer Robin o Martina. Då ska vi äta tacobuffe vilket var väldigt längesedan. Tänd brasa o många levande ljus.
För övrigt har familjen köpt sig en ny bil o den här gången är det varken jag eller Robin som köpt den.

Ha en skön helg mina vänner


Nu så

Nu äntligen har jag plockat in pelargonerna, flitiga lisor o änglatrumpeten. Jag har också grävt upp 6 dahlior o vinterförvarat. Frosten har nupit dom lite men de såg ok ut. Jag skulle ju ha städat växthuset också men det väntar jag med till en vacker dag. Nu tänkte jag ta med mig Downie o min bok o lägga mig o läsa en stund. Hej så länge


Märkligt

Jag sitter här i soffan med en kopp kaffe o funderar. Mentalt är jag full av energi o vill göra massor. Fysiskt har jag ingen ork. Är förskyld som tusan med feber o en sjuhelvetes tandvärk. Ute är det en otroligt vacker höstdag o jag skulle behöva ta hand om o plocka in mina blommor trots det vackra vädret men frosten tar dom annars. Jag orkar inte. Jag sitter en stund till med mitt kaffe så kanske det löser sig.


Många funderingar

Idag är jag hemma o ligger i sjuksängen. Feber o gruvligt ont i halsen. Får väl ändå försöka komma iväg o göra det där cellprovet i eftermiddag. I övrigt är det många tankar som snurrar i mitt huvud. Hur kommer det att bli? Den som lever får se o just idag är jag inte helt säker på att jag kommer att överleva. Får nog kolla lite kort o längta tillbaka bl.a. till vår kvarterskrog.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu