Å så var det helg igen

Den här veckan har jag varit riktigt lat så jag fick ta tag i det under helgen. Lat är väl inte rätta ordet egentligen, jag har haft ont i en höft. Fredag var jag hemma från jobbet med lite illamående. Jag vill inte ha vinterkräksjukan. Nu känns det bättre.
http://akamaj.alltombarn.se/polopoly_fs/1.17191!image/3668869171.jpg_gen/derivatives/teaserDN/3668869171.jpg
Ikväll blev jag bjuden på middag hemma. Emma och Daniel gjorde först en god förrätt, en god middag som bestod av fläskfilé, potatisklyftor, sås, sallad och öl. Till efterrätt blev det pepparkakor och grönmögelost och kaffe. Mmmmm
http://www.flavourrider.com/pict/flaskfile1.jpg
Vid lunchtid var vi till Delvin och Emma och han tog en promenad. Emma har varit sjuk under veckan så det har inte blivit så många besök.

Nu har vi börjat att lägga pengar till vår spahelg nästa november. (jag har skickat kontonumret till din arbetsmail Annzingen. Hittar du den inte så hör av dig). Det ska bli så himla skönt. Nu ska jag ta en tvkväll i soffan. Ha det så bra där ute.

Ps Ett ordspråk; Den absolute nykteristen baddar sig i ansiktet med juice efter rakning.

En skön lördag

Efter en trevlig och spontant påkommen kväll hos grannen igår så tillbringar jag lördagskvällen i soffan framför tv:n. Ev. att jag tar en Martini senare.

Jag har varit och mockat åt Delvin och Key Guard idag och i morgon ska Key Guard tävla i Örebro. Det kanske gör en vansinnigt tråkig sport lite mer intressant. Jag hoppas att det går bra för honom bland de stora "grabbarna".

Trots att jag fått ihop ett gäng med minuter den här veckan så tycker jag ändå att jag varit för lat. Jag får nog ta en långpromenad i morgon.

Ha en trevlig lördagkväll
/Sussilusen

Städat och klart

Medans jag tog tvätten idag så städade Mikael växthuset så nu är det klart inför vintern. Det är fortfarande lite trångt att sova där Annzingen så vi får lösa det på ett annat sätt när det blir aktuellt.

Igår var vi till Delvin igen (har varit där varje dag sedan i onsdags). Vi mockade 2 boxar, skurade golvet med såpa, ryktade, kratsade hovar, pysslade om och gav godbitar och jag och Emma tycker att det är lika kul och mysigt.

Spamedlemmar: Jag och Marie var ute och gick och kom överrens om en sak när det gäller spakontot. Vi lägger valfri summa varje månad eftersom det finns så mycket olika saker att göra i Sunne. Nån vill göra mycket extra och nån annan vill bara göra det som ingår och slappa resten. Nån månad kan man lägga mer och nån annan mindre. Glöm bara inte att skriva ert namn när ni sätter in. Vad tycker Erika och Annzingen om detta förslag?

Ha en bra vecka alla så hörs vi senare.

Hejsan mina vänner...

och ni andra också för all del.
Min dotter Emma har skaffat sig en hobby (återskaffat). DELVIN
                                                                                          
In i garaget och rota fram det hon har kvar från sin tid på ridskola. Delvin är jättefin och Emma får vara hos honom så mycket hon vill. Hon ska lära känna honom lite innan hon börjar rida för han har inte varit riden på 1 1/2 år. En mycket trevlig häst tycker till och med jag. Det är ingen av er som har en väst att sälja? Det är det enda hon saknar just nu.

Annars rullar det på. En bra vecka på jobbet och en bra vecka motionsmässigt för andra veckan i rad. 
                                                              
Skickar du ett mail till mig Marie så jag får din mailadress så ska jag ordna ett spakonto. Hur mycket ska vi lägga tycker ni? 200 kr/mån är det lagom eller?

Ha en bra vecka ni där ute.
Kram Sussilusen

Spa

Grannen har varit och ska på spa. Det låter så himla skönt och det är det man behöver nu på hösten har jag kommit på.
Förslag: Vi sätter in en peng varje månad på ett konto, bestämmer en dag på hösten och åker över lördag/söndag varje år. Vem vill vara med?
Anmäl er till mig så diskuterar vi fram en lämplig summa och så börjar vi spara nu.
Det är nästan så jag längtar till nästa höst. (nja).

Idag har jag varit ute på två promenader i regnet och det har varit skönt. En gång var jag ut med hunden och en gång var jag ute med Erika.
                                                                    
Ha en bra vecka så hörs vi
Kram

Nu får det räcka

Jag tycker att jag gnäller o gnäller. På sistone har problemen hopat sig i familjen och de finns kvar men ändå känns det lättare nu ikväll. Vet ni varför? Det beror på er som kommit med diverse kommentarer och stöttning. Återigen tackar jag er. Nu är det färdiggnällt för den här gången.

Jag har kommit gång med min motion och det känns himla skönt. Nu är det kosten jag måste ta tag i. På jobbet har det blivit lite väl mycket gott kaffebröd. Jag äter ju trots att jag inte är så himla glad i kaffebröd. Hmm, konstigt. Det var ju dina scones jag skulle göra Erika!!!!
                                                           
Idag skulle min älskade mormor fyllt 87 år. Grattis "gammelmormor".

Ha en skön lördagskväll.

PS  Lite mer gnäll. Vem f-n har ställt mitt rödvin i kylen.
                                                                                                           

Fy fan

att man aldrig ska få vara glad.

Hjälp, vad är det som händer

Nu har det hänt någon sorgligt i Borgvik. Jag var ute och gick under helgen och kände mig ovanligt tom när jag kom hem. Det var något som var fel. Jag kom på det.......... VARFÖR HAR DU INTE PYNTAT I TRÄDGÅRDEN KIM????? Det är helt svart. Hur ska man nu veta när man ska sätta glöggen nu??? Det gör man när Kim pyntar i oktober.
Skämt å sido men jag saknar det.
                                                                               
Annars har jag kommit igång med mitt liv igen och det känns skönt att röra på sig. I morgon ska jag på core sedan ska jag å dottern på tjejstyrka. Det ska bli spännande för det har jag aldrig gjort.

Å nu ska jag stryka, det har jag gjort många gånger.
Ha dä

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu