Vilken söndag

Det blev inte många knop för mig i går. Jag tog en promenad på en halvtimme sen var det soffläge hela dagen. Anledning?? Det var pubkväll på Kvarnen och det var fantastiskt kul. Om jag hade gått hem när jag var på väg så hade nog söndagen varit något piggare men nehej då. Då gick jag till grannarna där de spelade poker och drack champanj (usch o fy). Jag drack vin istället.


Idag har vi kompetensutvecklingsdag och jag bestämde att vi skulle ha den var för sig hemma och läsa igenom alla planer vi har så att de inte bara blir hyllvärmare som de brukar. Sen diskuterar vi dem på nästa personalmöte. Det är läroplaner, likabehandlingsplaner, mobbningsplaner, krisplaner och vår arbetsplan. Jag har säkert glömt någon. Jag tror att det finns en alkohol och drogplan också!!!!!! Det är bara att börja läsa då.


Ha en bra dag alla ni därute.

Utmaningen

Tyvärr så har jag missat utmaningen helt men här kommer svar på tal för den som är intresserad.
1. Vem tvättar?
Mikael (nästan allrid)
2. Vem diskar?
Vardagar Mikael, helger (oftast) jag
3. Vem damsuger & skurar?
Mikael (oftast)
4. Vem damtorkar?
Jag, för det vet inte Mikael vad det är.
5. Vem tar hand om uppsättning av hyllor osv?
Mikael alltid
6. Vem sköter om bilen?
Mikael. Jag kan tvätta den ibland men bara för att jag vill. Ibland måste jag även tanka.
7. Vem stryker kläderna?
Jag. Det har inte Mikael lärt sig. Dessutom stryker jag nästan allt (utom sängkläder, handdukar o underkläder).
8. Vem rengör avlopp osv?
Å varför skulle jag?
9. Vem storhandlar?
Det är ganska lika tror jag. Storhandlar o storhandlar föresten. Det vete katten om vi ens gör.
10. Vem kanstar grovsopor, tidningar osv?
Mikael. Jag har väl åkt till sopstationen nån gång men det går inte ens att räkna.

Ett tilllägg till diskussionen; Vem gör allt det där som det krävs tankeverksamhet till? Det ska anmälas, lämnas in, läkarbesök, födelsedagar, bokningar, avtal går ut, räkningar ska betalas, ringas mm mm.
Ja, eftersom jag nämde det så är det jag i vår familj. Vem är det i er?Nu är jag glad igen

Äntligen har min förkyldning brutit ut. Jag har varit på universitetet under min lediga vecka och var med sonen till Hyltebruk (tror jag det hette) utanför Falkenberg, där han köpte sig en bil. En röd saab, ovanligt va?Äntligen kunde han köpa en riktig bil och vet ni varför? Han har fått jobb. Jag är så glad så det är inte sant.

Efter dessa turer under veckan ska jag bara tillåta mig att vara sjuk utan en enda värktablett. Det ska få värka ut ordentligt så jag kan börja om mitt liv igen (vilket jag lovade mig själv att jag skulle göra om sonen fick jobbet). Ja, alla har vi våra mål och anledningar.
Jag talade även om för dottern att hon var duktig och sa till henne att jag hade de två bästa barnen i världen och vet ni vad jag fick till svar? "Det är ju du som har uppfostrat oss". Vad svara man på sånt.
Kram mina änglar och er andra önskar jag en bra dag.

Sjuk igen!!!

Nu hade jag tänkt att börja ett nytt liv måndag och allt, men icke sa nicke. Ont i halsen (för mycket karioke (hur stavas det)) och känner mig svullen och varm i hela huvvet. Ja, vi var ju på en båttur med Cinderella tur o retur Åland, kan det bero på det tro???
Nej, skämt å sido så mår jag inget bra igen. Vad är detta för fel? Jag har höstlov nu (förutom 2 ddg på universitetet) och då ska jag bara ta det lugn så får vi se.
Jag får väl gå till en doktor annars.
Hur som helst hade vi en mycket trevlig båttur men bussresan är ju för tråkig.På lördagen försökte jag o dottern att få tag på AC DC-biljetter. Efter internetkö i 40 min var de slut så vi blev utan. Min dotter bröt ihop. Vi får väl köpa skitdyra på blocket antagligen!!!!Ha dä alla där ute

Nu...

... är jag med igen. Tack vare en vecka där jag vilat och fått peppning från mina vänner. TACK kära ni. Det har även hjälpt till att jag har fått saker gjorda under helgen som har tyngt mig. Jag har städat i växthuset så nu är det bara några växter kvar men det är städat.

Jag har planterat två röda vinbärsbuskar. "Mormors" får inga bär längre, är för gamla, så nu får jag fixa det själv. Jag har även börjat kratta ute och det blir så fint.
Tidigare har jag inte tyckt om hösten men visst är det mysigt?
Det enda jag inte är nöjd med nu är att jag har slarvat med min läxa och den ska in i morgon. Jag kommer inte att hinna göra den så att jag blir nöjd men så kan det bli.
Hoppas ni också får en bra vecka för det ska jag ha.

Usch å fy

Nu är livet jobbigt. Jag känner mig inget pigg men det vill inte bryta ut, jobbet är bara jobbigt (funderar på om jag ska bli städerska eller kontorist) och samhället gynnar inte de som vill.
Min son har varit och provjobbat på ett företag och efter 2 dagar bad de honom kontakta arbetsförmedlingen för att höra om de kunde hjälpa till med lönen under provanställningen 3 eller 6 månader (företaget är nystartat). Vad tror ni att de svarade. "Nej, du måste vara arbetslös ett halvår först". Vad ska man göra? Vem är chef över arbetsförmedlingen???

Som sagt livet är skit just nu
/Hej

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu