En ensam kväll

Jag sitter här själv i soffan och ska titta på matmästarna. Jag har ätit några hemmagjorda vårrullar och druckit lite kaffe. Jag har även betalat räkningarna och det är ju mindre kul. Ja jag vet att jag är sen men det funkar nog hoppas jag. Usch


Ett faktum

Så har man varit i Örebro igen då. En genomkörare av examensarbetet o förvirringen är ett faktum. Som det ska alltså. Blev lite ledsen när jag såg vad mycket en del hade hunnit skriva men å andra sidan så har jag gjort pilotintervjun och alla mina andra intervjuer också. Det har inte de andra. Nu gäller det att läsa o skriva som sjutton. Hur gick det med min egen intervju då? Ja inte vet jag.....än. Häpp


Söndag

Sitter o äter frukost i min ensamhet. Kl är 8.15 o jag ska snart dra igång ett röj i huset. Jag skulle behöva/vilja hinna baka också. Förskyldningen sitter där den sitter. Var lite bättre igår men idag mår jag sämre igen. Blä. Nåja kaffet får mig snart att må bättre igen. Å vet ni? Solen skiner o det är ljuvligt. Morrn


Uppdatering

Nu har jag gjort en uppdatering på blogg.se så får vi se om det går att skriva kommentarer som de lovat


Intervjuer

Nu så var det min tur. Igår, måndag, fick mannen komma och hämta mig på jobbet. Jag nyser sönder mig och snorar som aldrig förr så jag har varit hemma idag. I morgon ska jag genomföra 6 intervjuer och delta i en själv. Först Karlstad sen Årjäng. Min intervjuer måste vara genomförda och utskrivna senast måndagkväll. Nåja då blir det gjort iallafall. Och på torsdag ska jag på ytterligare en intervju. Hej vad det går.

Nu ska jag gå och lägga mig och lyssna färsigt på min bok.
Natti natt


Ny kompis?

Det här är ev min nya kompis Leia. Fin va?


Vidbränd var ordet

Ett bra ord tycker jag. Jag är nog lite vidbränd och då är det hög tid att lyssna på kroppen. Och, som Erika skriver, jag kommer snart igen. Ja det gör jag.
Nu har jag varit på massage....igen..... och det är som bomull för själen och kroppen. Jag har skrivit en veckoplanering där jag har planerat in maten så jag slipper tänka ut den. De dagar jag inte kan har jag skippat planeringen för då får någon annan göra det. Hôfset är också planerat alldeles lagomt och några dagar är det helt tomt. Det här upplägget passar mig alldeles utmärkt.
Under elvernas sportlov har jag bestämt mig för att ta ett par dagar ledigt + att jag ska till örebro en dag. Det ska bli skönt.

Idag då, vad gör jag idag då. Ja för utom massagen gick jag in på affären o köpte en bukett tulpaner och två blommor till mina nya krukor som jag köpt på Perfect home. Snyggt blev det. Kaffet är intaget och nu ska jag gå ut o städa Labans bur, bädda o plocka lite. Ikväll blir det lite gómat, ett glas rött och.... tänk om det kunde bli något annat än tv, vad skönt det skulle vara. Kanske skulle skippa den i kväll. Det är ju ändå inget jag vill se.

Vad ska ni göra ikväll?


Är det så här det ska va?

Neej verkligen inte. Efter jobbet är jag så tom och innehållslös så jag kan inte ta mig för någonting. Det konstiga är att den oerhörda trötthet som infann sig tidigare inte finns längre. Nu är jag trött som vanligt mer. Det är tomheten i hjärnan som tagit över.  Orken att hitta på och ta tag i saker är som bortblåst. Hjärnan fungerar inte. Jag undrar vad det är som håller på att hända?


Nu så....

....har jag tagit tag i min lojhet. Skrivit som en dåre, promenerat, tvättat och diskat. Nu är jag på gång o det känns bra. Mycket skidor har det blivit också emellanåt.

Nu tar jag tag i resten men vad har hänt med mina fönster???? Jädrar vad skitiga. Nåja vi får se om jag hinner.

Jag har rensat mobilen jag köpte av Robin också. Mååånga bilbilder var det men det fanns annat också.


Fototriss

Nu tar jag tag i fototrissen igen. Denna vecka är temat Så här ser det ut där jag är
och så här ser det ut där jag är

Promenaden börjar med en nedförsbacke i fullt solsken


Mina små fågelvänner får lite påfyllning


En liten genomgång av trädgården. Skön tid när växthuset inte är förråd längre.

Detta var mitt bidrag men kolla gärna in alla härliga bidrag HÄR.

Söndagsmorgon

Nu ligger jag i sängen i funderar på om jag ska gå upp. Mår lite illa sen allt ätande igårkväll o är besviken på mig själv för den stora lojheten som tog mig i besittning. Jag fick absolut ingenting gjort igår o mest akut är skrivandet. Då kan jag ju för tusan inte ligga kvar här eller hur? Nej upp o hoppa. (detta går nog inte att kommentera för jag skriver från mobilen nu). Morrn


Oläsbart?

Kan ni inte läsa detta heller?

Nu så....

....är det fredag. Jag ligger å soffan och tittar på inspelat skidskytte eller skitskytte. Usch vad dåligt det går.
Nu ska jag vila lite sen blir det att..... ja vad ska jag välja; skriva (måste) eller städa o tvätt (behövligt). Tja, under helgen hinner jag nog både och.
Kanske ska prova Erikas avocadosoppa ikväll. Ska nog överhuvudtaget börja äta mer soppa. Det är ju riktigt gott, gärna med nybakat bröd mmm. Jaha då kanske jag ska baka tills ikväll då istället.
Vad gör man egentligen en fredagseftermiddag?


Kommentarsbart

Det här tycker jag är besvärligt, att inte kunna kommentera för att man skrivit inlägget från mobilen. Men å andra sidan kanske inte nån vill kommentera. Nåja.
Idag har jag haft fredag hela eftermiddagen så det var snopet när jag kom på att det fortfarande var torsdag. Ja ja men i morgon ÄR det fredag. Gött

Jag glömde

Utsikten från mitt arbetsfönster. Vackert va?


Vackert

Min promenadväg till jobbet.


Mitt i veckan

Idag hade jag kunnat tänka mig att stanna hemma faktiskt. Det finns nåt illavarslande i min kropp. Nåja det går nog över. Morrn.


Jag kör en test ja

Nu får vi se hur det går
Jag bakade muffins igår tex


Söndag.......

.......är inte så dum dag det heller faktiskt. En mugg kaffe, äggsmörgås o nwts korsord. Ett problem bara, dottern hann med att smitta pappa innan hon flyttade, pappa har nu troligtvis smittat mig. Lite snorig, slemmig o nysig. Ingen fara än men .... Idag ska jag iallafall fortsätta med mitt röj o så är det ju skidor så klart. För övrigt undrar jag hur jag kan lägga in en fin bild här nu i mitt inlägg när jag skriver på min iPhone. Kan nån hjälpa mig? Morrn

Bra nu

Jag sitter här med min frukost, kaffe, ägg, 2 rosade Brön o ett glas vatten och njuter av att det är lördagsmorgon/förmiddag. Jag har läst tidningen o laddar för städ o tvätt. Och jag njuter av en slags frid. Influensan eller vad det är härjar i mitt hus men än så länge låter den mig vara. Jag har matat Laban o fåglarna har fått rejält med påfyllning så nu gör jag ett ryck innan skidorna drar igång på tvn. Hej så länge.

Flyttlass nr 2 har gått....

...... å "lilla" Emma har flyttat hemifrån. Jag är kluven till detta....eller egentligen inte. Klart ungarna ska flytta hemifrån och jag är inte ett dugg bekymrad (mer än för fula gubbar) men jag är rädd för att jag inte får se henne så ofta. Men det förstås har jag ju inte gjort ändå. Jag kanske kan sova där när jag ska till Örebro nån gång. Ja så får det bli. Kvalitetstid :))

Vi flyttade ju åt farmor under helgen så nu är det bara Robin kvar och han sticker väl till våren. När vi ändå är igång så kanske vi flyttar också....till karlstad kanske?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu