Jamen herregud....

.....vad fort veckorna går. Nu är det helg igen, tack för det, och jag har varit dålig hela veckan. Värst var det nog på Örebrodagen men jag är fortfarande sliten. Att-göra-listan är skriven och påbörjad men det går trögt. Jag har lagt i en tvättmaskin och gjort fint på "trampen"

och på andra sidan står en lykta för att visa vägen ifall det kommer några spöken ikväll. Jag har även gjort några små påsar som dom kan få (om det nu är ikväll???).

Annars då? Ja det är ju lov till veckan men för första gången som lärare så har jag inget lov och för tillfället känns det helt ok för jag har määäängder att göra så jag räknar med att komma bra ikapp. På onsdag ska vi ha en heldagsutbildning i "skogen i skolan" eller vad det nu heter. Det ska bli kanonkul och lärorikt eftersom vi har utelektioner vid flera tillfällen inlagt på schemat. Mycket inspiration räknar jag med.

Förövrigt saknar jag mina barn. Jag ser dom aldrig numera.
Ha en skön lördag mina vänner


Award

Jag fick en award av Pillargontanten och den antar jag naturligtvis

Fem meningar skall fullbordas, här är mina:
1) När ingen ser eller hör mig.....sjunger och dansar jag!
2) Jag går aldrig hemifrån utan ....min mobil!
3) Min blogg heter som den gör för att jag ....kallades Sussilusen av min mamma när jag var liten!
4) Om jag vågade skulle jag ....säga ifrån lite mera!
5) Om tio år kommer jag att ...ha en annan karriär och vara barnvakt till mina älskade barnbarn(eller ingen karriär alls pga min miljonvinst)!

Jaha, så ska man skicka den vidare..... 5 stycken, ska ha den:
Affi
Marie J
Therese
Emma
Linda

Ingen att göra lista

Den här helgen blev det ingen att göra lista. Jag orkade helt enkelt inte. Min kraft är slut. Jag har tackat nej till två inbjudningar under helgen bara för att jag inte orkar. Jag sover dåligt o är mottaglig för alla varianter av förkyldningar o blir aldrig frisk. Hm, stressad??? Absolut. Rent ut sagt skitmycket på jobbet nu o två tunga o långdragna arbeten på utbildningen ska göras. Nog gnällt. Jag har kommit underfund med att jag gillar hösten. Vackert, skön luft o hög mysfaktor. Vad tycker ni? För övrigt ska dottern åka till Kanarieöarna 1 vecka nu i november. Gött för henne. Ha en skön söndag.

Att göra lista

Gör ni någon att göra lista? Det gör jag. Inte för att få saker gjorda tror jag utan mer för att verkligen se vad mycket jag har gjort när dagen är slut. Ofta har jag ju inte gjort allt på listan men en hel del. Den här helgen ser listan ut så här: Städa efter renoveringen Göra fint på graven Gå på grums höstmarknad Baka matbröd Bära ner pelargonerna, änglatrumpet o annat i matkällaren Läsa den engelska boken Sen ska det väl bäddas, lagas mat o annat plock. Igår bar jag in mina blommor, rensade i rundeln o satte pingstliljelökar. Hur ser din att göra lista ut den här helgen?

God morgon

Det är konstigt. Jag sitter på bussen på väg till jobbet trots att det är lördag, för det är det väl? Jag hade ju fredag i går fast det var fler som sa att det var måndag. Ja ja jag jobbar väl några dagar vill sa får vi väl se. Idag har vi personalmöte så jag kommer hem lite senare än vanligt o då mina vänner är nog vårt vardagsrum klart o det blir på himla fint. Så snart ska jag ha living and room-party. Nån som vill komma? Morrn

jaha ....

.... då var det fredag igen. Jag har läst en massa av era bloggar om varma sängar, svårt att komma upp ur densamma, härliga bilder från annat land, bloggande mm men den jag reagerade starkast på var Erikas om hennes ätande. Jag har varit med om samma sak som hon o kan inte för mitt liv begripa varför folk ska lägga sig i vad man äter o varför. Så länge det inte drabbar någon annan så var snäll o skit i vad andra stoppar i sig. Tack för ordet. Nu ska jag ta mig en Martini.

Barnsligt vs barnasinne

Vad är barnsligt och vad är att ha barnasinnet kvar? Att reagera som en unge när jag pratar med någon som är för mer än oss andra vs att reagera som en unge när någon talar om vilken fin handstil man har (vilket jag inte tycker själv). Jag har under veckan reagerat som ett barn på båda delarna under veckan. Märklig fundering eller hur?

Veckan har iallafall varit helt kanon. En normal skolvecka, en födelsedag med mängder av grattande, en Örebrodag som blev mycket bättre än jag trott och en lördag med Bôrgviksbesök. Kan det bli bättre? Klart det kan men det är svårslaget.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu