Ledig fredag

Idag tog jag en ledig fredag och det kändes skönt. Blir trött, får mardrömmar och risig mage av medicinen (tror jag) så då passade jag på när jag hade timmar att ta ut. Tog mig en intervalltur och har skött maten bra så nu är jag med lite igen.Kanske kanske kan jag nå mitt mål på torsdag.

kilometer ifrån

Ok jag börjar närma mig igen men bara i tanken. Axeln gör inte riktigt lika ont längre med hjälp av medicin så jag får börja med att ta upp kontakten med min nya vän caynax och att ta promenader. Maten har jag också slarvat med. Vägde mig idag och några 66,nånting blev det inte. 67, 4 blev det så midjemåttet hoppade jag.

Mil ifrån

Idag är jag mil ifrån. Jag har visserligen haft en intressant dag i Örebro idag och det hör väl till må bra men min axel tar ju livet av mig. Jag är så jäkla dum som tror jag kan klara mig utan medicin när det gör ont av bara h-vete. Varför kan jag inte bara äta dom tills det går över?????

Jag närmar mig

Underkänt även idag men jag kommer närmare ett godkänt. Bra frukost ok lunch och ok middag men ingen motion. Mitt måbra idag är min beställda kryddhylla som har kommit. Fin va? Det behövs lite vatten bara o nya (läs gamla) krukor så är jag kanonnöjdUnderkänt

Idag har jag fått underkänt. Frukost bra, lunch nudelsoppa från öb, middag bk och ingen motion. 66, nånting ligger i farozonen. Har iallafall köpt droger för min axel.

Mors dag

Det har varit en perfekt dag att fira mors dag idag. Underbart väder o en dag med släkten. Det är bara axeln som jäklas efter att ha knäskurat några golv. Maten i dag har varit ok trots smörgåstårta o gräddtårta och motionen får underkänt. I morgon tar jag nya tag.Lördag

Nja nån gräsklippning blev det ju inte. Jag ska ju som sagt köpa en ny klippare när skatteåterbäringen kommer.
Annars har dagen varit otroligt lugn. Har varit ensam hela dagen. Jag tog en solariesväng + en stund i solen så nu bränner det lite i ansiktet. Det enda smolket i bägaren idag (förutom gräsklipparen då) är att min axel har värkt precis hela dagen. Ja ja i morgon ska vi krama mor o då blir det bra igen.
Ha en skön försommarkväll

Måbra-check

Min nya vän Caynax och jag har umgåtts en stund Ibland är vi inte riktigt överens men jag känner mig alltid nöjd efter vår stund tillsammans. Sen tog jag en intervallsväng i elljusspåret. Nöjd även efter den vistelsen. Nu ska jag klippa gräset. Mitt mål till torsdagen är 66, nånting.

Fredag

Ska den här gången försöka mig på ett inlägg utan stavfel.
Måbra var det ja. Jag utgår från mina tappade 2.9 kilo och ca 5 cm. Jag har påbörjat mitt motionerande och mina förbättrade näringsintag. Jag börjar alltså inte min måbra-blogg helt från början.
Det jag däremot börjar med är att det är fredag och då får man njuta lite.


Ha det gött i helgen

Måbra-blogg

Fick ett tips idag att jag kan använda min dåligt använda blogg till att anteckna mina måbra-dagar tex. Bra idé tycker jag så sakt och gjort så kommer bloggen i fortsättningen för det mesta handla om att må bra och ibland även må mindre bra. Vill ni läsa så gör ni det och vill ni inte så behöver ni inte. För mig kommer det att bli ett sätt att peppas och att senate gå tillbaka och läsa. vill ni hjäloa till att peppas så tas det tacksamt emot.

Lärarlegitimation

Jag har fått min lärarlegitimation. Jag är behörig för förskola, förskoleklass och fritidshem. Jag är behörig att undervisa i biologi, kemi, fysik, matematik och historia årsk 1-6 och teknik i 1-3.
Ja så kan det gå.

Alltid kortveckor?

Allvarligt funderar jag över om det inte vore värt att jobba fyra dagar i veckan. Att gå ner i arbetstid till 80%. Det vore förbaskat skönt. Jag var sjuk i fyra dagar o så jädra fattig blev jag väl ändå inte.
Det är ingenting jag kommer att bestämma nu men det tål att tänkas på.
Hur som helst har den här helgen varit underbar med dop, bröllop o skapligt väder. Jag sköter mina läxor skapligt bra o jag är nöjd och det är väl huvudsaken.
Hur som helst så kör jag fem dagar till veckan o fortsätter med mina läxor.
Ha dä gött

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu