Yes

Rensa i trädgården gick jättebra. Sen tänkte jag ta en promenad. När jag kom till elljusspåret orkade jag inte hålla mig så jag tog en intervallsväng. Det gick tungt som tusan efter en vecka med två promenader till o från bilen typ. Döm om min förvåning när jag tangerade min tid (jag slog den faktiskt med 1 sek). Härligt

Äntligen

Min axel har nu plågat mig nästan en vecka igen. I fredags var jag till farbror doktorn och fick tips, direktiv och medicin. Inatt har jag äntligen fått sova nästan hela natten. Nu ska jag våga mig på att rensa lite i trädgården så får vi se hur det går.

Bevis

Idag har jag fått bevis på att jag mår bra, fysiskt sett åtminstone. Syreupptagning 98%, puls 65, blodtryck 130/89. Nåja jag tycker nog att det diastoliska trycket är lite för högt o pulsen är väl inte optimal men frisk är jag, förutom den jäkla axeln då.

Måbra-sysselsättning

Jag mår bra av att baka matbröd. Jag pratade med mor i telefon när hennes bröd jäste. Jag frågade hur hon kunde få sina tekakor så goda. " Det är inte svårt. Det är bara att ha i en näve sånt o en nypa sånt o......". Jag provade mig fram o specificerade receptet. De blev nästan lika goda som mors.
3 dl mjölk (inte värmas )
1 pkt jäst
1/2 kkp socker
1 nypa salt
40 g smör ( smält )
1 ägg
mjöl
Jag fick ut 13 tekakor.
Baka ut tekakorna med en gång eftersom degspadet är kallt. Jäs kakorna och grädda dom "en stund " i 225º - 250º."Vad var det jag sa"

En vän har sagt till mig, många gånger, "när du börjar springa så springer du för fort. Ta det lite lugnt i början". Sagt o gjort. Idag tog jag det lite lugnare och klarade nästan hela elljusspåret. Nu mår jag bra :-)

Se tidigare inlägg

Mycket mat o mycket vila som sagt var. Idag har jag börjat om från början. Tog ett varv i elljusspåret o döm om min förvåning när jag tangerade min tid, slog den faktiskt med 10 sek. Detta trots ett vansinnigt skavsår o en ond höft. Alltså kan det bara bli bättre. Vägt mig har jag inte gjort på länge så det får vänta till på torsdag.
Hej så länge


vy över elljusspåret

Olika sätt att må bra på

Mycket god mat, ligga i soffan o mysa när det regnar och åskar ute, en rosé på kylning och att känna tacksamhet för det man har. Det är ett sätt att må bra på. Att motionera och märka att vikten går sjunker, att ligga i solen o njuta, att ha städat hela huset och tagit fönstren. Det är också ett sätt att må bra på. Jag kan må bra på många sätt. Var sak har sin tid. Var rädda om er och glöm inte att stanna upp för att må bra ibland. Kram på er

NEJ

Jag kommer inte att redovisa min vikt här idag. Jag kommer att redovisa min vikt först när jag nått målet 66.0

Nja

Jag överväger starkt att inte väga mig i morgon. Ingen motion efter Lollos senaste pass då min kropp bröt ihop. Desto mera mat har det blivit. Jag kanske kör en fuling. Jag smygväger mig i morgon och om jag inte är helt missnöjd då redovisar jag den annars glömmer jag den illa kvickt o då får denna veckans mål bli nästa veckas mål. Ja så får det bli. Vem lurar jag? (jag är jäkligt lättlurad)

:-) och :-( dag

:-) är att jag nått mitt viktmål 66.nånting. Närmare bestämt 66, 4. Då är det dags för ett nytt viktmål. Det får bli 66, 0 och jag satsar på nästa torsdag.
:-( är dagens träning med Lollo. Jag var trött, fick kramp och blev illamående och orkade inte ens fullfölja passet.
I stort är jag ändå nöjd och önskar er alla en riktigt bra nationaldag.

Vägdag i morgon...

.... och det kommer nog att gå sådär. Jag har fuskvägt mig o som minst har jag faktiskt vägt 66.4 kg. Måndag, tisdag och onsdag har jag inte utfört någon slags motion och maten har det varit lite si och så med. Med andra ord kanske jag inte kommer att nå mitt mål i morrn heller med 66.nånting på vågen men jag är nära. Ikväll har jag iallafall mått bra tillsammans med familjen på Sandgrund o Starboys.

En bra skitdag

Mat-och motionsmässigt har det varit en bottendag men dagen har ändå varit bra. Såna dagar behöver man också.

Söndag

Idag lovade de regn men det såg jag inget av. Inte ens när jag tog den vanliga turen i elljusspåret o himlen mörknade. Idag har det varit en sån där dag som jag inte har en aning om maten varit ok eller inte. Motionen däremot har varit helt ok. Jag har bara Caynax kvar. Elljusspåret tog jag på 15 minuter idag.

Måbradag på riktigt

Oj vilken underbart härlig måbradag. Fått mycket gjort idag och avslutade med intervall i elljusspåret. Satte upp ett löpmål idag. Innan sommaren är slut ska jag springa elljusspåret heeela vägen.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu