Livet

Livet är en komplicerad grej. Just nu består mitt liv av förväntan, längtan, glädje o sorg. Hur hanterar man det samtidigt? Helt enkelt får jag ta en sak i taget medan känslorna får lov att tumla runt.
För övrigt så saknar jag mitt Årjängsgäng men vänta ni snart är mitt tumlande färdigt o då kan vi träffs.
Kram på er


Fredag? Nej onsdag :))

Skönt. Nu är jag ledig fyra dagar igen. Jag ska ägna dessa dagar åt kalas hos två underbara vänner, plantera växter, städa lite o säkert tvätta också. Herregud vad skönt det är att vara som folk. Men vet ni? Jag kommer allt att skriva lite också men nu jäklar är det snart klart (hoppas jag).
Förövrigt är det här min nya äggaffär. Jag hämtar ägg när jag vill och lägger pengarna i en burk. Härligt


Omtumlande vecka

En omtumlande vecka är inte till ända riktigt än. Definitivt inte. Den tar slut först på söndag kväll efter att vi varit på grannyran på torget i Karlstad. det märkliga är att andra har varit mer hispiga än jag över beskedet men det kommer väl kanske. Vi vet ju inte så mycket än.
På jobbet har det gått trögt och veckan har varit lååång. Jag tror dessutom att jag tål våren sämre och sämre.
Jag har blivit godkänt för att gå upp på ventilering och det var sk-tskönt rent sagt. Nu är det stora mandomsprovet kvar och det sker 1/6 tror jag. Inte heller det är jag nervös för men det kommer väl det också.
Nu är det iallafall helg och den ska jag njuta av.


Livet

Återigen är det söndag och jag börjar känna att livet återkommer. Efter 3 år börjar jag nu närma mig slutet av min utbildning om nu inget tokigt inträffar. Jag tror att jag kommer att klara av det o skulle bli vansinnigt besviken om jag inte gjorde det.
Jag har bakat, sått, planterat, hjälpt Robin att flytta, städat, hälsat på mor och annat man gör när man har ett liv o jag tycker det är härligt. Jag vill bara att ni håller alla era tummar 24 eller 31 maj när det verkligen gäller.
Och snart är det dags att möblera växthuset.
Hoppas ni också har haft en härlig helg


Söndag eller tisdag?

Jag blir lite dagvill när jag är ledig såhär. Hur som helst har jag under de här lediga dagarna hunnit vara som folk är mest vid ett par tillfällen. Idag påtade jag en stund (mycket kort stund) i min enda rabatt och så bakade jag en halv sats med bullar(gav bort en varsin påse till barna). Jag har ju faktiskt hjälpt sonen att flytta också. Annars ligger hela mitt fokus i läs- och skriv.
I morrn är det en arbetsdag som jag avslutar med ett utvecklingssamtal, torsdag Örebrodag (måtte det vara min näst sista) för att avsluta veckan med en arbetsdag o två utvecklingssamtal. sen mina vänner är det helg


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu