Framåt o bakåt o nutid

Det har varit många funderingar på sista tiden. Det beror på min aktsamma ålder tänker ni. Det tror inte jag. Det brukar bli så när jag stannar upp ett tag. Jag har funderat bakåt, på arv och miljö, vad är vad? I min värld så är miljön en stor del och att arvet liksom ligger som grund alltså lyser igenom mer eller mindre. Ja jag gillar den tanken. Jag har även funderat framåt och jag har samma önskan nu som jag hade sist jag bytte arbete; tänk om jag nu kunde stanna på samma arbetsplats ett tag så jag kan skaffa mig en gedigen erfarenhet, sådär i typ 15 år till. Mest är jag i nutid med presenter som nyårskryssning, resa utomlands betald, smycket, grejer för välbefinnande mm mm o en massa blommor. Framför allt är jag lycklig för meddelanden jag fått och kalaset jag hade. Jag är också lycklig över den bästa familj man kan ha o arbetet är heller inte så dumt. 
Kram på er 

Fulltecknad

September månad visar sig vara en fulltecknad månad. Veterinärbesök, kvällsapt, 3 föräldramöten, aw, massage, bokcirkel, 2 kalas och så avslutar jag september med en tur till Göteborg. Det är mycket, jag vet men en del är för mitt välbefinnande, andra för att det är kul o annat för att jag är ny på jobbet o tjänar på det i längden. Oktober ser lugnare ut även om det blir en göteborgstur även då. 
Jag har rensat lite bland mina vänner och därmed tagit ytterligare ett steg mot min nya framtid. 
Hösten har kommit och luften är lätt att andas och det är vackert ute och livet ger mig energi. 
Hoppas även ni mår gött denna underbara höstmånad

Ord

Ord är viktiga. Ord sätter griller i huvudet på folk, får folk att rasa och är ett sätt att utöva makt. Mina griller gäller ord som bägge och båda. Ordet båda hör jag sällan men använder ofta själv. "Ta båda två", "båda har röd kjol", "det är bådas boll" osv men konsekvent används ordet bägge. Hjälp mig nån, vad är rätt? Jag är noga med ord......oftast. Använder tex aldrig "dom", eller iallafall inte oftast. 

Det händer saker

Ja det gör det. Vår resa till Mallorca var helt fantastisk. Dit åker vi gärna tillbaka igen. Ok några dagar med dåligt väder men det klarnade iallafall upp fram emot eftermiddagen. 
Väl hemma drog det nya jobbet igång på allvar efter 3-4 timmars sömn, o hej vad det har gått. Mitt schema är fullspäckat med kartläggningar, möten o annat och jag älskar det ❤️. 
Rörigt är det det kan man inte komma ifrån men det hör till och det kommer att klarna. 
I och med det nya jobbet känner jag att jag kommit till insikt om vissa saker om mig själv och på bara några veckor utvecklats. Kan det vara så?
Hur som helst mår jag gött nu på många plan 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu