Och så var vi där igen

Nu är det höst. Jo då det är mörkare, svalare, regnigare o man är tillbaka på jobbet o ska snart ta en vecka utomlands. Men det är inte detta som gör att jag konstaterar att det är höst. Känslan av feber o ont i halsen o nysningar som man vet kommer att sitta i heeeela hösten o en bit in på vintern.....samma varje år. Det spelar liksom ingen roll hur gärna jag vill träna så går det ju inte. Mina löprutiner försvann som en nysning. Skit, o jag som är så motiverad. 
Trots bristen på motion nu på sista tiden så har jag iallafall gått ner 3,1 kg men i morgon är det vägdag o då kanske jag gått upp ett halvkilo igen det vet man inte. 

Semestern 2014

Ja hur blev den, semestern 2014? Jo det ska jag säga att den blev alldeles förträfflig. Vi provade ett antal restauranger av olika slag i Karlstad, ja ett helt gäng faktiskt. Vi har trevliga kvällar med Goa vänner o nya bekantskaper och så stack vi till kusten med tältet, och det mina vänner var inte sista gången. Semester jo jag tackar jag. Jag fick ordning på både kost o motion och har sprungit elljusspåret ett antal gånger och det känns bra. 
Jag mår bra och semestern har gett mig styrka både till kropp och själ och vissa beslut har fattats och jag får nästan känslan av nyårslöfte och de gillar jag ju. 
Det är väl detta semester är till för, att ladda både de fysiska o psykiska batterierna.  
Sen ska jag väl inte sticka under stol med att vi har en vecka på Malorca att se fram mot om...... 24 dagar. Handarbete

Jag älskar att handarbeta o baka matbröd. Bakat har jag inte gjort på hela semestern men hittat goda recept har jag gjort. Handarbetat har jag däremot gjort. Stickat torgvantar. Och nu ska jag börja virkaRSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu