Side...

...verkar det bli i sommar och vi åker alla 6 igen. Bokningen är preliminär för vi måste ju vänta in allas semesteransökningar. 2 av oss stannar i 14 dagar medan vi andra får åka hem efter en vecka. Det är Emma och Marcus som valt att stanna kvar. Jag tror vi får det bra jagSöndag

Nu sitter jag här i soffan med mitt handarbete. Det är inte kjolen som jag virkar utan mössan som jag stickar. Det kändes mer akut med mössa särskilt när jag har tappat bort min. Kjolen får vänta.

Nu räcker det

Jag vet inte vad det var som fick mig att ta detta beslut nu. En planerad resa till Turkiet, nytt arbete = nystart, ett samtal med en nära vän eller helt nkelt bara "fy fan". Jag har nu anmält mig till Viktväktarna vilket är enklare nu när jag ska arbeta i stora staden. Jag har även beslutat mig för att ställa mig över mina tröttsamma sjukdomar och börja en hälsosam träning.
Men jag skulle uppskatta lite hjälp, pep talk typ under min resa.

Nöjd

Det är fredag och livet känns helt ok faktiskt. Jag har haft en bra vecka på jobbet och vilar lite fredag nu. Jag vill ju inte somna kl 9 ikväll så det är bäst att vila lite. Det är knappt 2 veckor kvar på jobbet innan jag ska ut på nya äventyr och jag längtar så otroligt mycket. Spännande ska det bli minsann.

Ny mobil

Jaha då har jag ju köpt mig en ny mobil.......på tradera. Jag har redan haft mailkontakt med killen o jag är inte ett dugg bekymrad. Spännande med en ny o framförallt somönskvärtfungerande-mobil. Tur Robin har en så han kan hjälpa mig.


Vardag

I morrn startar vardagen igen o det känns helt ok faktiskt. En månad kvar o sen börjar jobbet i Karlstad o jag längtar otroligt mycket.
Vi avslutade söndagen med att kolla på Karlstads hockey som spelade mot Kristinehamn och vann. Jag är alltså bottenfrusen så jag kryper ner under mitt nya täcke och ska läsa lite i min "porrbok" så får vi se vad jag ska tycka om den. Kan inte riktigt bestämma mig.
Natti


Gott nytt år

Jag börjar det nya året med jätteont i en höft o ont i halsen.....igen men nu får det räcka med sjukdomsgnäll för det ger sig ändå inte.
Jag börjar ändå dagen med att inte må dagen efter iallafall o det är skönt. Jag vakade in det nya året tillsammans med Downie som var oerhört raketrädd stackarn. Sen var jag en tur till Borgvik o hämtade tre festprissar för att sedan själv ta natten. Jag fick också ett sms om att dottern var i trygghet hemma hos sig. Undrar hur gamla de ska bli innan man slutar att oroa sig? Aldrig antagligen.
Nu är det iallafall ett nytt år med nya nyårslöften o nya utmaningar. Härligt.
Gott nytt på er mina vänner


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu