V 35

Kg: 67, 2
Cm: 88 (97)
Detta är nog sviterna efter 5:2-metoden men from nu kör jag Susanne-metoden.

Djurskyddet

Idag har jag varit på djurskyddet och hälsat på. Jag tittade på katter, anmälde mig som frivilligarbetare, köpte lotter o fika och blev medlem. Vilket jobb de gör och utan ersättning.
skogsstjärna hade gärna fått följa med mig hem.Nej

5:2 metoden har gått riktigt bra idag trots att den blev lite för många kalorier. Nåja, jag har iallafall beslutat mig för att min grej är att bränna fler kalorier än vad jag stoppar i mig. Så hädanefter är min metod 7:0.
Det blev en skön promenad i dag och det var nog bra för mina onda ben. Jag tränade mage och axlar/rygg i går men det sitter i bena. Men ok, löp/promenad två varv runt elljusspåret och löp/promenad till o från badhuset, sammanlagt 1, 40.
Nu är jag på G

Tveksamt

Jag är mycket tveksam till den här 5:2-metoden. 500 kcal en dag är helt ok. Värre är det dagen efter. Hungrig som tusan och risken är ju stor att man äter ikapp allt då. Magsyran gillar det inte heller. Jag provar idag med så får vi se sen.
Igår ryckte Erika med mig ut på en tur. Jag gick till badhuset, promenad/jogg två varv runt elljusspåret, 20 min mage o rygg/axlar i badhuset och promenad/jogg hem. Idag har jag ont i ben o hö höft. Jaja det går över. Nöjd är jag iallafall. Idag blir det en promenad bara.
Ha en bra fredag mina vänner

Kg och cm

V 34
Kg 67.4
Cm 90 (99)
Den här veckan börjar träningen och så ska jag först mig på 5:2-metoden.

Kg o cm

Tisdag v. 33
68.1 kg
91 cm (101 cm)

Färdigsnackat

Nu är det färdigsnackat om den underbara veckan i Turkiet. Över till handling. Invägning i morgon och så kör vi i gång. Som jag tidigare nämnt så får jag nog börja om från början så desto större anledning att ta tag i mitt liv. För min egen skull kommer jag att anteckna mina framgångar här varje måndag och som jag, även det, tidigare nämt så behöver ni inte alls läsa.
Natti

Måbra på riktigt

Semester i turkiet är måbra de lux-medel. En viss dos av öronsprång, brännblåsor, ont i ögonen och kass sommarmage hos familjemedlemmarna kan inte minska den känslan. Trots minimalt med motion så har mycket god mat o dryck och massor med sol o bad bidragit till måbra-känslan. Dessutom vägde jag mig i morse. Jag hade inte gått ner men heller inte upp (nämvärt). I morgon åker vi hem och efter en vecka utomlands och två veckor i Västanvik så ska det bli lite skönt faktiskt.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu