Historia och framtid

Första veckan med eleverna är avslutad och det känns som det kommer att bli ett bra läsår. Helgen bjöd på 40 årskalas på lördagen och ljusparty på söndagen. En kanontrevlig helg helt enkelt.

Denna vecka då? måndag massage, tisdag step, onsdag plugg, torsdag läsårets första dag i Örebro, fredag???, lördag ??? o söndag ???. En bra vecka helt enkelt.
Emma har för övrigt börjat med körkortsteori och ska boka sin första körning på torsdag. Hon får en hektisk höst med körkortstagning, sprutor, dans o tredje året på gymnasiet men hon är duktig min flicka så det klarar hon.

Tävling

Var med och tävla om en jättesnygg jacka. Gå in på Suzanes blogg. Men det är bråttom.

Nytt liv.....

....har påbörjats. Jag har börjat tränat i badhuset igen o ska börjat med mina promenader igen. Det gör ont i hela kroppen men det känns skönt.

 

Se hela bildenJag har även börjat med spikmattan igen. Jag fattar inte hur man kan slappna av och somna så fort när det gör så satans ont. Även det känns skönt.
Se hela bildenNu blir det Fångarna på fortet, Time out o te. Gött dä

Färdigplanerat???

En ny vecka har startat och det känns helt ok o kul att träffa arbetskamraterna igen. Nu håller vi tummarna för att schemat är färdigändrat och planeringen funkar. Ungdomarna kommer i morgon.

Annars då? Jo då annars har det inte hänt så mycket.

Torsdag o hemma

Nu har jag jobbat 5 dagar o det känns helt ok. Idag har jag en hemmaarbetsdag o ska en tur till Karlstad.
Om jag får tid ska jag sy lite också. Jag har köpt en symaskin från jobbet och för mig är det ett ufo. Jag fattar ingenting men det är en manual med. Min symaskin fick jag av "gammelmormor" när jag fyllde 19 och den har jag gjort en service på under alla (26) år. Den är inte helt ok längre men har funkat görbra. Gör än om man är snäll mot den. Jag ska ju byta gardniner runt om i huset så det ska bli kul att sy med en vettig, nyservad, maskin.

Nu ska jag bädda rent i sängarna

Vardag

Nu är det vardag igen och jag har gjort första dagen på läsår 10/11. Jag tror det blir ett bra läsår. Det känns som jag inte gjort så mycket under dagen men mycket är gjort som inte syns. I morgon blir det nog annat.
När jag gick till bussen uppför Storgatan i Årjäng så var det flera som tutade och vinkade så jag kände mig välkommen även av andra än mina kollegor.

Jag ska nog inte göra så mycket annat idag och jag lägger mig nog tidigt.
Hoppas ni också haft en bra dag.


Bra dag

I dag tog jag sovmorgon. Efter frukost var det dags att börja städa. Det blev både inomhus och altanen. Det var välbehövligt. 2 fönster o en altandörr blev rena också. Middag och sedan en tupplur.

På eftermiddagen var vi o tittade på hus. Vi ska ju inte byta men vi är ju proffs nu så vi är med på visningar som experter. Spännande. Följden av det är att vi har upptäckt vilket bra hus vi själva har köpt.

Efter visningen var jag på Spakällan. Där fick jag ögonbrynen noppade och en skön (smärtsam) massage.

Kamben o potatissallad till kvällsmat och nu är det lite egen kvällstid o snart natta. Jag ska bls titta på resor till nästa höst.

Gu kväll

Bra Söndag

Vaknade av att regnet stod som spön i backen. Tog in pillisarna och åt frukost. Då kom solen fram och jag kom iväg till Bôrgvik och mässan/Sjöhaget som jag tänkt. Träffade Lars och tusen getingar där. Trevligt. Pratade även med Anki o Jocke, även där nästan tusen getingar och trevligt. Köpte ostkaka o körsbärssylt av Lars. Himmel vad gott det var. När jag var liten åt vi ofta hemmagjord körsbärssylt till pannkakorna. Av en dam köpte jag ett himla fint jultyg som jag ska ha som väggprydnat till jul. Vackert


Sen tog jag en tur till Sjöhaget. Drack kaffe hos Linda o Jonas, pratade med Berit o Halvor o tutade på J (jag såg inte dig Erika). Hos Linda fick jag även mitt presentkort som jag vann.
När jag kom hem gjorde jag lite svartvinbärssaft. Den gick inte av för hackor den heller faktiskt. Gott

Vad ska jag göra nu då?
Det får nog bli en promenad
Hej så länge 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu