Abstinens eller tristess???

Jag har trott att jag lidit av abstinens efter allt studerande men så är icke fallet. Jag vet helt enkelt inte vad man kan hitta på när man är ledig. Jag jobbar lite o det ska man inte göra när man är ledig. Jag har bakat två gånger den här helgen o så kan jag ju inte hålla på. Sticka o virka orkar inte mina armar så vad i himmelens namn ska jag göra??? Kom gärna med tips. Vad gör ni när ni är lediga?


Kommentarer
Postat av: Erika

Åhhhh exakt samma känsla här. Fast då har ju inte mina barn börjat köra bil själv ännu!! Jag sökte ju en kurs då på kau som du vet och nä det fyller inte upp längre! Jag motionerar ju som du vet. Ta långa promenader i alla väder och njut.

2012-10-22 @ 08:54:30
Postat av: marie

är ju ledig både på vardag och helg så jag försöker handla och uträtta ärenden när det är tomt på folk i affärena. Sen är det ju hunden så tre promenader i ur och skur tar ca 1,5 timme om dagen. Sen tränar jag 4-6 gånger i veckan, och så allt plock med tvätt disk, städning och matlagning. Sen det som jag önskar jag gjorde mer men som jag är dålig på att åka och hälsa på vänner. Läser mycket böcker och ser på olika dvd boxar. Har ju startat firma nu också så det blir en del pill med fakturor och bokföring. Finns så mycket att göra och så lite tid men jag tycker att det mesta är roligt. Funderar på att bygga ett litet växthus och några drivbänkar till våren. Ha det gott så syns vi på ljuspartyt.

2012-10-22 @ 15:00:04
Postat av: Sussilusen

Ok jag förstår era vinkar. Börja träna. Och vet ni? Jag har löst årskort o bokat step intervall i morrn ;))

2012-10-22 @ 17:57:15
Postat av: marie

va kul..man blir ju piggare i längden av att träna och så blir man trött i kroppen ifall man känner sig lite rastlös..Step intervall kan vara riktigt jobbigt och kul.. Var på kettelbells i går och det tycker jag är roligt, prova det om det finns.

2012-10-23 @ 11:10:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu