jaha ....

.... då var det fredag igen. Jag har läst en massa av era bloggar om varma sängar, svårt att komma upp ur densamma, härliga bilder från annat land, bloggande mm men den jag reagerade starkast på var Erikas om hennes ätande. Jag har varit med om samma sak som hon o kan inte för mitt liv begripa varför folk ska lägga sig i vad man äter o varför. Så länge det inte drabbar någon annan så var snäll o skit i vad andra stoppar i sig. Tack för ordet. Nu ska jag ta mig en Martini.

Kommentarer
Postat av: Erika

Du vet att jag gruvar mig för att ta fram matlådan för då måste jag förklara mig - ibland ljuger jag fint att spagettintgmg slut men grönsakerna blev kvar! Ska sluta med det nu!!!

2011-10-07 @ 22:12:40
Postat av: Veronica

Ojoj, vad folk lägger sig i och tycker si och så. Såna är vi, vi människor..

Men det där med matlådor är tydligen väldigt intressant för en del. Hörde för inte så länge sen på jobbet nåt om, "den där snåla jäveln som har si eller så i matlådan". Man vet alltså hur en person är om man ser vad den har i matlådan..

Och ja, det händer att jag oxå undrar: hur kan man göra si eller så, MEN jag försöker att tänka mej för, det behöver inte bli ett samtalsämne och inte har jag rätten att göra mej lustig över den eller trycka ner denne för det.

2011-10-08 @ 13:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu