Virka mig en kjol kanske

Vad tror ni om den här kjolen? Tänkte virka den.

Jag har inget att skriva....

därför låter jag bli. Det blir bara en massa gnäll


Tårtan

Här kommer den utlovade bilden på tårtan


Födelsedagskalas

Idag ska vi fira Emma på hennes 20-årsdag. Vi har fixat ett antal paket o en kul tårta vilken ni får se bild på senare eftersom den inte varken har anlänt än eller är helt slutförd liksom.


Ingenting

Egentligen har jag inget varken vettigt eller intressant att skriva bara lite sådär skrivavmig-känsla.
Jag har haft ett skönt lov o kom tillbaka till jobbet igår o det var tungt - skittungt. Jag var på step i kväll o även det kändes tungt men jag har gjort det o även bokat en ny tid nästa tisdag. Jag har ju tjatat till mig en stegtävling på jobbet så då måste jag ju hålla fanan högt.....eller vad det heter. Men även fast det är tungt o händer lite jobbiga grejer runt mig så trivs jag bra. Det har slagit mig mer än nånsin vilka himla bra vänner jag har. Har vi det jobbigt så kan vi lätta våra hjärtan, har vi det bra kan vi berätta det och är det lite tungt så blir vi peppade. Tack, jag älskar er.
Jaha nu har jag skrivit av mig lite så nu ska jag ta natta. Natti


Porrbok

Idag tog vi en dagstur till Ikea.......i Örebro. Grejerna vi behöver till köket fanns inte i Karlstad så vi tog oss en tur. Nu hör det ju till saken att allt det jag handlade inte hör till köket. En del hör bara till mig :). Om ni någongång åker till Mariebergs köpcentret så ät er lunch på restaurang Torget. Buffé i alla möjliga former. Husmanskostbuffe, pastabuffe, tacobuffe inkl sallad o kaffe o kaka till efterrätt. Hemmalagat var det o görgött.
Jag har köpt en bok också o hörde sen att det är "värsta porrboken". Ja ja. Jag får väl läsa o bedöma.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu