Sommaren kom

Och vi har äntligen fått lite sol och värme. För mig betyder det ett energitillskott o jag får lust att greja. Idag skulle bi ha varit till Stockholm för att köra Lamborghini men den hade fått punktering, synd men vi får ta det en annan gång. Det känns som om jag har haft semester i en evighet o har fortfarande 1 vecka kvar + 1 vecka där jag är emellan två jobb. Eftersom jag är den enda här hemma som är ledig då så ska jag nog ta o hälsa på vänner som jag lovat träffa under semestern. Igår var vi o kollade på sonen när han utövade sin nya sport. Cross runt en bana. Vad är skillnaden på detta o simning? Inte mycket. Han kör varv efter varv efter varv, det är en ensamsport o han var lika blöt när han var klar.

Skitprat

Om man bor på en mindre ort är det så då att man får finna sig i att man pratar skit om andra och andra pratar skit om en, bakom ryggen, och att man sedan ändå kan umgås som bästa vänner?
Jag menar inte att jag inte pratar skit för det gör jag men på en annan nivå än tidigare. Jag har fått mig min läxa och önskar att andra också kunde få sin.
Ett tanke från mig: Om du pratar skit om andra så kan du räkna med att andra pratar skit om dig oavsett om ni är vänner eller inte. Vilka pratar du skit om? Vem pratar skit om mig? Jag ser det runtomkring mig hela tiden.
Ha en skitbra dag alla mina vänner


Semester ???

Vad är definitionen av begreppet semester? Jag skulle vilja påstå att det är olika för oss alla. Min definition lyder som följer: jag sover tills jag vaknar utan larm fler dagar i veckan än två även om det skulle råka vara tidigt, tar en långpromenad o sen......ja vad gör jag sen i detta regnväder? Tvättar, städar, bakar o lagar mat? Trädgården kanske får sitt? Nja fast bara om jag vill. Det händer att jag till och med sitter med jobbet lite grann men bara för att jag tycker om det o jag kan lägga av när jag vill. Fast jag måste erkänna att jag har lite långtråkigt emellanåt. Vad är andras definition av semester tro?

Avstämning

Jaha så var det dags att stämma av mina två veckor. Vecka 1 skiter vi i Vecka 2 ( den gångna veckan) 50087 steg o drygt 3,7 mil. Maten har varit ok. Chips en dag o jordnötter en annan. Öl två dagar. Det kan alltså förbättrats men är helt ok. Jag ska ju må gött ogg. Vägning sker dock i morgon bitti. Natti

Återträff....

....med Årjängsgänget i går. Vi tog oss en heldag i Karlstad med god mat, dryck o lite shopping. Vi hade ett kanonväder så måltiden intogs på ankdammen. Vi tar det en gång till i sommar bestämde vi o då kanske det blir Grekiskt ;)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu