Uteblivet vårtecken

En tanke slog mig på en av mina promenader. Det säkraste vårtecknet av dem alla lyser (nästan) med sin frånvaro. Hundbajset. Det kan ju inte heller vara bara jag som reagerat på detta för alla dessa evinnerliga klagoinsändare på hundbajset lyser även de med sin frånvaro. Vi slipper två flugor på smällen liksom.

På G

Nu har jag varit hos "min" pt. Coolt. Det började väl si sådär men det blir nog bra detta. Jag fick läxor av henne vilket bestod i att dricka mer vatten, använda smör och majsenamjöl och vad jag ska äta och dricka före och efter träning tex. Vi diskuterade också vad det är jag vill med min kost och hur jag gör nu. När det gäller träningen så hade vi även där en ingående diskussion, om vad jag vill o behöver o fortsatt träning och läxan bestod i rörelser för min onda, enl henne, oanvända därför stela axel. Det är dyrt men jag får se det som en investering.

VÅRSÅDD

Vårsådden är klar och även omskolningen. Lite besvärligt är det när Downie är här för han fullkomligt älskar att rota i mina sådder. Nu har jag dock kommit på ett gömställe där det finns ljus så vi får avvakta och se om han hittar dit.
Våren har så sakteliga kommit men kylan håller i sig men det är ändå en fantastiskt vacker vår. Jag tror ändå att vi skulle behöva lite regn innan kylan lämnar in på riktigt för sen blir det nog varmt och skönt.
Influensan har åtminstone släppt sitt järngrepp och det är bara lite snorigt kvar förutom den förlamande tröttheten som även den börjar släppa taget.
Jag har suttit och funderat vad 2013 har att erbjuda; Jag har bytt jobb och trivs bra. Det känns på nåt vis som jag är framme nu. Bättre kommer det att bli när jag liksom blir min egen, när nu det kommer att ske. Sonen har flyttat igen. Det bar iväg till Hammarö och Skoghall den här gången. Jag var där i går på en kopp kaffe och det var ett fantastiskt trevligt område och en jättefin lägenhet. Grattis Robin. Även Robin har bytt jobb och verkar trivas fantastiskt bra. Grattis igen. Dottern då? Jodå även hon kommer att flytta i år....igen. Hon blir sambo "på riktigt" nu och de flyttar till Norrstrand i maj.  Grattis Emma. Även hon har framtidsplaner inför hösten när det gäller sysselsättning. Jag håller tummarna. Och för att inte bryta en tradition åker vi 6 på semester även iår. Turkiet, Side är destinationen o augusti är månaden. Skööönt ska det bli. Jag hoppas på ett bra 2013 helt befriat från tråkigheter.
Kram på er
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu