Min helg

I fredags var jag på begravning och det blev jobbigare än jag trodde. Begravningar är ledsamma men den här förde med sig så mycket mer sorg än en saknad person. Han har det bra nu, Allan. Den dagen han längtade efter kom så nu har han träffat sina syskon igen. Nej den här begravningen markerade ett avslut på en knapp 50-årig epok, min värmskogsepok, och det är med stor besvikelse och sorg jag lämnar den. Det var inte såhär mamma ville att det skulle sluta. 
Lördagen tillbringades väl mest i soffan totalt utan krafter men söndagen däremot! Idag har jag städat inne, putsat fönster, planterat ut tomater och paprika, städat växthuset, varit på fika och hjälpt farmor med gardiner. Bakade gotekakor gjorde jag också. 
I morgon är det jobb igen och nu börjar en annorlunda tid på jobbet men det får vi se positivt på. 
Ha en go vecka 
 
 

Livet

Det är vår och livet gror ute. Promenaderna börjar bli fler igen och jag har så smått börjat "intervallat" och idag var jag på tredje yogapasset. Det är så skönt att ha börjat ta tag i detta igen. Även mitt liv gror. Motivationen är Viktväktarna online, personlig coach och utmaning på jobbet. Har man dålig karaktär så behövs allt detta. Karaktär föresten, vad är det för ord? Jag är en karaktär och skulle inte ens vilja kalla mig dålig. Hm.Skön april på er mina vänner. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu