Första båtturen...

...för iår.

Eftersom vi åker från punkt A till B räcker det med vår båt.

Korv, bröd o Dallassallad utgjorde dagens lunch

Jag o hoppan lyssnade på Timbuktu som sommarpratare. Han var ok men musiken var inget för mig.

Hälsade på en sväng i Sjöhaget o tog en isis vid hamncafét innan vi åkte hemåt.

Dagen avslutades på Restaurang Blå i Karlstad med en god kvällsmåltid.
Inatt har jag haft svårt att sova eftersom jag bränt mig IGEN.

Semestersöndag

Vad är skillnaden på en semestersöndag o en vanlig söndag när man alltid är ledig helg? Jo det är att man inte måste hinna så eländigt mycket för att det snart är arbetsvecka igen. En semestersöndag kan man lugnt göra det man vill för man är ledig flera veckor till. Skönt dä.

Nu får det bli lite lunch sen sola lite om jag orkar. Det är inte riktigt min grej men brun vill jag ju bli.


Tomatplantorna......

.......har nu intagit sin plats i växthuset och jag är så lycklig. Nu kan jag städa upp på altanen, sätta in 2 st minikiwi, chili och paprika i växthuset och bara njuta av det hela.
 
Det fattas några glas i dörren o ett i taket men det ska jag ringa om idag.

Under helgen som gått har vi varit Siggevakt som förövrigt, tror jag, fick byta namn till Armani "Mani" vilket jag tycker passar mycket bättre, eller hur?


Vi var även på Nya Via Appia och åt en fantastiskt god måltid. Lammfilé, oxfilé, scampi, tonfisk, pilgrimsmussla, som vi stekte själva på en lavasten. Till det var det en otrolig buffé. Drycket betod av vatten.

Oj då, min buffétallrik bestod visst av mycket klet och goda såser.


Avslut o början

Nu är ett kapitel i mitt liv avslutat och ett nytt tar sin början, men däremellan tar jag ett mycket välförtjänt sommarlov. Inte lika långt som vanligt men inte mindre välförtjänt. Jag har slutat min anställning (tagit tjänstledigt) i Årjäng och byter nu till Säffle kommun, närmare bestämt Långserud. Jag ser så oerhört fram mot detta, alla verkar så trevliga så jag tror det blir kanon. Jag ska träffa gänget någongång under sommaren och en kollega redan nu under veckan. Spännande.


Långseruds skola


Ingen Fototriss denna vecka...heller

Temat för den här veckan är Åldrande och där brister min fantasi. Jag har en dotter som tagit studenten, en man som fyllt år, ett avslutat läsår, växter som måste planteras om mm mm. Massor med saker som avslutas pga tidens gång men inget jag vill kalla åldrande så jag hoppar det.

Har nu läst ut boken "Hur kunde hon?" och den rekommenderar jag varmt (om man inte är "vemmelmagi"). Fy f-n vilket liv hon levt. Helst av allt skulle jag vilja att hon hittat på allt. Bli våldtagen av flera män med hjälp av sin mamma från 5 års ålder. Hur överlever man sånt då?


Somnade iallafall gott i går kväll, vaknade o tog mig en tur till stan vid 4-snåret för att sedan lägga mig o sova i soffan. Den är inte så himla bekväm kan jag säga. Nu efter två muggar kaffe och strålande sol så verkar dagen bli bra ändå.

GLAD PINGTS

Pigg o vaken.....

....är jag. Frukost o kaffe är intaget och jag har suttit länge och kollat på nya läroplanen. Jag kan ju särskolans (gamla) relativt bra men from i höst är det ju på grundskolan jag ska vara + att vi byter läroplaner o skollag. Ni må tycka att jag är lite knäpp men jag tycker det är lite kul ja.


Städat har jag gjort flera gånger under veckan inför Emmas student så det behöver jag inte under helgen (trots att bamsefar fyller år idag). Vad ska jag göra då då? Ta en promenad får det bli. Har inte gjort det på evigheter. Sen då? Ja inte vet jag.


Mat behöver jag heller inte laga. Åtminstone inte idag. Tredje dagen vi äter rester från studenten trots att vi hade matgäster även igår. Hur tänkte jag när jag inte trodde det skulle räcka? Tänkte faktiskt göra en sats potatissallad till. Hmm, tur jag lät bli.


Vad ska ni göra idag?

Rensa mobilen igen

Jag tar kort med mobilen för att delge er min vardag men glömmer att lägga ut dom.
Här kommer lite bilder iallafall.
Håll till godo:

Från jobbet var vi två lag med på Vårruset och en liten hejarklack.
 
Sen fikade vi och en ville dölja vad hon åt och den andre visade det mer än gärna.På Robins födelsedag tog familjen en kväll på Score med god mat, dryck och en vinst i biljard för sonen och mamman. (inte mammans förtjänst dock)

 

 
En härlig helg med god mat på Ankdammen. Sen vattenskidtävling, gladiatorer och Starboys på Sandgrundsudden. Och till det ett srålande väder.


God morgon

Nu sitter jag här utan morgontidning. Försökte läsa NWT på nätet men det var inte samma sak. Jag vill ha min tidning.
Jag tog sovmorgon och gick upp strax före 9. Jag vaknade när mina nattjobbare kom hem men somnade belåtet om. Nu känner jag mig överkörd av något tungt, känner mig helt "lebrôten". Troligen mjuknar jag upp bara jag får ta tag i min lååånga att-göra-lista.

Jag tycker om mina att-göra-listor. Jag kanske inte hinner göra allt som står men jag ser vad jag verkligen gjort och jag gillar att greja när jag är ledig.


Gör ni att-göra-listor?

Nu ska jag gå ut med min kopp kaffe och njuta av solen en stund i lä.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu