Söndag

Det är redan söndag o jag är ledig två dagar till. Så skulle det alltid vara eller åtminstone vara ledig tre dagar på helgen. Det är inte bara så att jag hinner mer, jag har lust att göra mer. Nu skiner ju solen också o värmen har äntligen kommit. Idag blir det nog lite trädgårdspet.


Datorfri dag i morgon?

Jag har fått skåp o lådor uppsatta i min tvättstuga o det blev så himla bra. Svägerskan o svåger byter kök så det kom därifrån. Jag undrar om jag ska ta en datorfri dag i morgon o möblera o städa o dona i tvättstugan i stället. O vet ni vad jag skulle behöva göra mer? Ta en promenad. Så får det nog bli faktiskt. Nu ska jag iallafall ta natten. Natti natt


Söndag helt enkelt

Nu är det söndag igen och jag är så fruktansvärt trött. Det hjälper inte att sova ja föresten jag orkar inte ens sova. Inte ens fast jag tog mig 2 glas av en fantastiskt gott vin i gårkväll.

 

Rekommenderas varmt


Det känns som ett slags stresssymtom trots att den värsta stressen har lagt sig. Det kanske är då tröttheten kommer ikappen liksom. Jag har iallafall under helgen beställt en resa för 6 personer till Fig Tree Bay på Cypern i september och det ska bli fantastiskt skönt. En belöning för avslutad utbildningen kanske eller en tröst för att jag inte klarade det. Ja ja åka ska vi i vilket fall och det ska bli helt underbart.

Jag önskar er alla en riktig skön söndag för det ska jag ha. Jag fortsätter fm med en kaffe hos svägerskan.
Hej på er


Buzzador

Nu har jag Buzzat Nivea Pure & Sensitive Deo och den är himla bra ska jag säga. Äntligen en deo som inte klippar (bara lite i början). Den kommer jag nog att fortsätta med i fortsättningen.


Snopet

Ibland är livet snopet. Som när man blir anklagad för något som man trodde och ansåg att man är helt oskyldig till. Det är snopet


Helg

Nu är det helg och jag har hunnit jobba färdigt med det jag tänkt (nästan). Skönt. I morgon åker Leia hem o det känns väl lite kluvet men jag ska erkänna att jag är sliten. Hon är valp med allt vad det innebär o det jobbiga är att hon ska bita (helst sönder) på allt och menar jag allt. Allt som finns inomhus, tyg, ved mm och allt som kan tänkas finnas i ett dike.....utom hundskit o det är bra. Men hon tycker om att sova middag och det gör jag också.


Jobbar hemma...eller?

Igår var jag till Örebro annars jobbar jag hemma den här veckan. Idag fick jag ändå ta en sväng till jobbet men det var helt ok. Röjdags. Imorgon blir det upp vid halv 7 igen o köra igång igen. Undrar hur långt jag kommer. Nu ska jag ut med mörkrädda Leia sen får det bli natta.


Påsk

En dag på påskhelgen kvar o jag har förberett för det stora tabberaset i morgon. Då blir det påsklunch här. Skönt att vara ledig några dagar och på tisdag då blir det en tur till Örebro? Vacker stad det där. Jag har Leia hos mig en vecka hon är också vacker. Hon tycker lika mycket som mig om att sova middag.


Ha

Veckan har (nästan) gått o jag har överlevt. Jobb, handledning i Örebro, jobb o idag studiedag som har gått åt att rätta o analyserat nationella prov. Nu är jag ledig i 4 dar sen blir det Örebro igen o hemarbete resten av veckan. Och då mina vänner ska jag vara valpvakt i en vecka. Spännande. Hoppas ni får en skön helg för det ska jag ha


En vecka till

Ytterligare en vecka har gått o våren har tappat sitt grepp litegrann. Eller egentligen är det väl så att våren är mer normal nu. Solen skiner men det är lite kallt. Helgen har varit lugn o skön. Igår åkte vi o tog en bit mat på Via Appia o det var gott. Idag tar vi oss en tur till mormor (läs mamma) o får oss en kopp kaffe.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu