En vecka gjord....

.... tillsammans med eleverna och det har gått bra. Men det är klart, har man olika roller så kan det bli lite mycket att hålla reda på. Det har iallafall gått bra hittills och jag trivs. Idag är det fredag o det behöver jag. Skönt med lite vila. Jag har varit still alldeles för mycket under veckan så magen mår inget bra. Målet nästa vecka är att inte glömma bort promenaderna. Ha en trevlig helg allesammans

Hösten

Nu tycker jag att hösten är här trots att drygt halva sista sommarmånaden är kvar. Idag har jag gjort plommonmarmelad o i morgon börjar Höstterminen på nya jobbet. Rektor.... Hur kommer det att bli då? Jag tror att jag har en trygg o bra kår bakom mig så det kommer nog att funka. Egentligen är jag inte speciellt orolig, det brukar jag inte vara? Men tänk om mina kollegor tycker att jag är helt fel ute? Ja då hoppas jag de säger det Hur som helst ska jag bli bjuden på middag ikväll för att fira min namnsdag i går. Go kväll

Buzzador

Just nu Buzzar jag Asonor



och mig har det hjälpt iallafall. Prova

Nu har jag städat....

....lite på min blogg. Jag ber om ursäkt att jag tagit bort en del av era länkar men jag tog bort de som inte skrivit på lääänge på sin blogg. Har ni tips på andra intressanta länkar så meddela mig gärna.

Jag har fått ett litet barnbarn (dags att skrolla Lars) som är skönast av dem alla:





Fin va?


Mår så himla bra

Jag har som sagt kommit till ro i mitt liv. Jag är fortfarande inte tillfreds med min vikt men för tusan jag är frisk och det är även de i min närhet. Jag tar mig upp på morgonen (om än med en lätt stelhet) och ett spännande arbete väntar mig i höst. Min familj mår bra och jag har dryga veckan kvar på min ledighet. Härligt.
Jag har/kommer att kosta på mig själv lite grejer för mitt välbefinnande. Jag har hittat en mycket bra ansiktskräm (särskilt för rynkorna under ögonen), jag har köpt en juice som ska få mig piggare och jag har köpt en aloeveradryck (god som tusan) och redan känns mina promenader som ett behov.
Jag vet att det kan vara så att en del av detta är inbillning men det spelar väl ingen roll. Huvudsaken är att det hjälper eller hur? Sockerpiller har hjälpt fler än det dödat.
För övrigt såg jag så himla fina kläder på Erixons idag. En belöning kanske!!!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu