En riktig måbra-helg

Jag åkte hem en sväng under helgen och jag var efterlängtad vill jag lova
 
Jag fick tid att pyssla om  mina blommor
 
Och städa i växthuset. Bönorna har det blivit lite för varmt åt men det blir så det räcket. Det blir också masdor av tomater, chili o paprika. 
 
 
Nu är jag tillbaka på Västanvik för ytterligare en vecka.  Härligt

Semester? Nej visst nej

Nej semestern är slut (en vecka kvar lite senare) och jag är på teckenspråkskurs på Västanvik folkhögskola i Leksand. Vid första informationen sa rektorn att vi inte skulle ta detta som ett hotell. Vad är skillnaden undrar jag? Ok vi jobbar hårt med våra tecken men det är ju så himla kul. Vi får frukost, fika, lunch, fika, middag o "kvälla". Vi har fått rum där vi i och för sig fått bädda våra egna sängar men vaddå??? Och vilket väder sen!!!! Ja nu mår jag braBörjat jobba. ....

...och eftersom jag har världens bästa jobb och har haft sällskap av bästa Linda ett par dagar så gör det absolut inget. Nu ska jag på ett par veckors teckenspråkskurs i Leksand (Västanvik) o en vecka till Turkiet med hela familjen så det känns det helt ok. Sen är det dags att börja jobba på riktigt. Jag ska ju gå en liten kurs under höstterminen också.
Med andra ord mår jag bra :-)

Måbradagar på Malmön

På Malmön har jag haft ett par riktigt sköna Måbradagar. 3 för att vara exakt. Har umgåtts med trevliga människor, ätit god mat (mycket skaldjur), druckit god dryck, solat och till och med badat i havet. Ett par rejäla promenader har jag också hunnit med. Då är det lätt att må bra.


Vi bodde också på ett mycket bra pensionat som jag varmt rekommenderarSagt o gjort

När jag väl bestämde mig så nådde jag sommarens mål idag. Jag sprang runt elljusspåret utom första backen. Hela vägen. Det är bra gjort för mig det. Jag blev trött ganska fort men jag blev inte tröttare liksom. En skön känsla som jag spinner vidare på.
Grattis Susanne

Slutgnällt

Ja nu är det slutgnällt för den här gången. Det är ju för hundan bara jag som kan ta tag i detta så idag blir det andra bullar.

Måbrablogg?????

Nej fy katten. Orkar ingenting. Kan det bero på diklofenak?

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu