God morgon

Vaknade långt före "klockan" idag med. Till en underbar dag dessutom. Solen skiner och jag mår kanon. Kunde inte låta bli att smita in på jobbets dator och göra ett inlägg en dag som denna.

Idag när jag kommer hem blir det nog ÖB en sväng. Vill ha tag på en snygg utekruka att plantera lite snyggt påskjox i. Ska väl gå ut o plocka lite ris också.

Igårkväll var vi ute och åt på Cheers och det var en märklig upplevelse. Det fanns en kvinna på plats och sa att hon endast kunde göra wok åt oss om vi ville äta. Kanske nån pizza också. Det fick bli kycklingwok. Det fanns i övrigt en gäst där som erbjöd tjejen att hjälpa till i köket. Han var inte riktigt vid sinna fulla bruk som man säger. Det gjorde han dock inte (han satt kvar i restaurangen och rapade ljudligt) och maten smakade mycket bra.

Ha en skön dag i solen

Det är jobbigt.....

.....att vara utan Internet. Och eftersom jag inte fått det än så passar jag på att önska er alla en riktigt trevlig helg. Vad ska ni göra då?
*Jag ska titta på let´s dance. Vem vinner? Inte en aning och egentligen spelar det ingen roll. De är sååå duktiga båda två.
*Jag ska gratta Lilla O som fyller 18 (alltså Lotta, jag kommer).
*Jag ska till Slottsbron och äta massor med god Thailändsk mat. Kom ni också vetja.
*Hämta en pion.
*Hälsa på mor o Allan.
* Det var något mer också men det har jag glömt.
Mellan varven ska jag läsa läxor (aj vad jag ligger efter nu) och plantera om mina pelargoner. Hoppas jag har bättre tur än Pillargontanten. Mina har inte frusit men de kan ju dö ändå. Änglatrumpeten ska få lite ny jord och börja vattnas också.

Verkar bli en bra helg.

  Impecta Fröhandel: Pelargon - 'Blueberry Ripple' Thompson & Morgan: Pelargon - 'Maverick Star F1 hybrid'  
Några av mina vackra pelargoner. Hoppas de tar sig igen

Dag i Karlstad

Igår var jag i Karlstad på läromedelsmässa. Det var färre utställare i år än tidigare men jag hittade en hel del matnyttigt.
Sen tog vi en sväng till Bergvik och det blev ett par jeans, en blus och en långärmad t-shirt. Maten betod av pommes, lövbiff o kryddsmör. Aj aj aj men gott var det.
Sliten kom jag hem, landade ett par minuter i soffan sen blev det sängen
Idag när jag kommer hem ska vi till Borgvik o städa. TRÅK.
Ha en bra dag

Trevlig helg

Eftersom jag inte har Internet så önskar jag er alla en riktigt trevli helg redan nu. Min helg kommer att bestå i vindrickande, plockande, plocka om och städa i Borgvik. Jag (vi) kommer även att bli bjudna på mat av svärmor.
Hur kommer er helg att se ut? Hoppas den blir bra.


Inget Internet

Jag har inget hemtelefon än och inget Internet och det känns inte riktigt bra. Hemtelefonen använder vi ju hemskt sällan men Internet......
Nu har vi allafall flyttat så gott som klart. Det sista hämtas idag ev. lite grejer i morgon, helgen ska tillbringas med att städa i Borgvik sen är det klart (hoppas jag). Papper skrevs för brinnande livet igår på banken så nu äger vi två hus ett par veckor.
Känslan av att vara på plats är obeskrivlig. Igår när jag kom över Slottsbrosundet och fick plinga på stoppknappen på bussen och veta att jag i samma stund är hemma är bara så skön för att inte tala om att gå fem minuter så står jag vid busskuren på morgonen.
Emma frågade i går om jag kunde hämta henne uppe vid Orrby....Vet ni vad jag svarade????? Neeeeej det kan jag inte.

Hur som helst så är ni hjärtligt välkomna att hälsa på och ni får ta det som det är tills vi gjort huset till vårt.
Råbäcksgatan 10
66532 Grums


Fredag igen....

.... o det är så himla skönt.

Nu ska jag gå och lägga mig för städningen i huset är klart och nu är det bara att köra utav bara den. Det blev genast lite mycket att göra....igen.....och det känns så skönt att få komma igång på allvar.

Ha en bra fredagskväll så hörs vi vidare i morgon.
Kram på er

:)

Examinationen gick bra och det är bara att gå vidare.

Imorgon är det fredag och det är så himla skönt. Undrar vad helgen har att erbjuda. Bära kartonger och väldigt gärna möbler också. Det ska målas och ringas till försäkringsbolag och telia. Undrar hur många dagar till vi är Borgviksbor.

Det blir snart kvällen för mig.

Natti natt

Examination

I morgon ska jag till Örebro och då är det delexamination. Muntligt. Jag har ganska bra koll men behöver läsa på lite så jag vet vad jag pratar om så jag inte blir så nervös. Röd och varm blir jag oavsett men det är inget att göra åt. Jag blir alltid det när det är lite mer formellt. Annars kan jag minsann prata på utan att bli det minsta röd.

Jag behöver ju inte gå upp 04.10 i morgon heller. Det räcker om jag går upp strax före 08.00 men å andra sidan blir dagen längre istället. Jo jo man blir aldrig nöjd.


Ha en bra kväll

 


Ny stil

Gå gärna in på Jessicas blogg för att hitta snygga stilmallar.

Vilken kväll :)

Efter att vi haft personalmöte idag så kom jag hem ganska sent. Klockan var nog 18.40 ungefär. Jag satte mig nästan direkt vid datorn och gjorde en snabbkoll på mina favoritsidor sen började jag skriva;
En restuppgift till Örebros universitet eftersom jag varit borta en gång. KLAR
En examinationsuppgift som ska redovisas skriftligt och muntligt på torsdag. KLAR
och Mötesprotokollet för det senaste mötet med Sjöhagsvägens villaförening. KLAR
+ lite annat småplock.

Nu känner jag mig datortrött och sliten så nu ska jag titta till Laban, hämta posten, sortera vad som är skräp och inte bland mina saker i garaget, ta mig lite att äta och seeeeen ni är det natta. 
 
Gu kväll

Äääntligen

Nu har första flyttlasset gått


En förklaring till tidigare inlägg; Hela min blogg blev skit så den måste göras om. Alltså inget farligare än så.
Ha en trevlig lördagskväll

Uppdatering; Nu har jag pillat lite med bloggen. Den blev iallafall mer vårlik. Jag vill ha en annan stilmall men får leta vidare en annan gång.
Gu kväll

Fy fan

Nu är det bara att börja om från början. Skit

Mmmm

Ikväll åt vi något som nog slår allt annan jag ätit. här kommer receptet;
Gör snitt i en bit lax.
Fyll snitten med Gorgonzolaost
Krydda med salt o citronpeppar
In i ugnen, 175 grader i 20 min
Blanda creme fraiche, vispgrädde o dill, häll detta över laxen
In i ugnen i ytterligare 10 min.
Servera med pressad potatis
Det kostar (vv-poäng) men guuuud vad gott det var.
prova detta, jag lovar ni blir inte besvikna.


Den stora staden...

....har haft besök idag. Jag, dotra o Lilla O har handlat, ätit o fikat. Å vad tror ni att dotra o jag handlade??? Jo en varsin väska. Dotra köpte sig skor också!!!! Annars blev det nagerlack, hårborttagningsmedel, mascara, lite presenter o annat smått o gott. En bra men tröttsam dag i Karlstad alltså.

Fototriss

Veckan fototrisstema är GULD och här kommer mitt bidrag:

Jag längtar efter att få leta efter skogens GULD igen.


Min väninna har en GULDfisk i sin vägg. Snyggt va?


Grattis till alla OSGULD som Sverige tog

Här finns fler GULD-bilder.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu