Efterrätt

Vi tar väl efterrätten till trerätters-menyn också då
Hjortron- och stjärnaniskompott  4 port

1 vaniljstång
1 pkt tinade hjortron (250g)
1/2 dl råsocker
4 stjärnanis
1 kanelstång
4 kulor vaniljglass

Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna i en kastrull. Lägg i vaniljstången och hjortron, råsocker, stjärnanis och kanelstång. Låt småputtra i 10 min. Låt kompotten svalna.
Servera med vaniljglass

Gôrgôtt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu