Bra dag

Idag har det varit en fantastiskt bra Örebrodag. Intressant och givande och även klargörande inför nästa skrivuppgift.

Dagen blev inte sämre av att middagen var färdig när jag kom hem. Potatisgratäng, fläskfilé, stekt squash och sallad. Jäkel vad gott det var. Tack Emma och Lilla O.

Nu ska jag läsa lite och lägga mig i tid. Vaknade lite sjuk i morse men hoppas på bättring tills i morgon.

Hej så länge

Nuuu...

...har jag fått två tomatplantor
...har jag fått kaffe i massor
...har jag varit på ett positivt medarbetarsamtal

och jag har betalat räkningar :( men frankrikeresan är iallafall betald :).
Natti natt

Nuuu...

...vill jag ha ett riktigt långt sommarlov. Jag är trött och sliten och väldigt mycket suger just nu.
...vill jag ha ett växthus. I år är första året som jag inte odlar tomater.
...vill jag ha kaffe

Ha en bra dag

Fototriss

Veckans fototriss har temat " Så här ser det ut där jag är idag" och här kommer mitt bidrag

Aktiviteterna börjar så smått nere vid båthamnen.....


....trots att solen lyser (nästan) med sin frånvaro


Björklöven är inte stora som musöron än men det dröjer inte

Ja så här ser det ut där jag är idag.....
.... och här kan du titta på fler bilder från andra ställen


Vilken dag!!!!!!!!!

En helt underbar dag har mestadels tillbringats utomhus. En promenad, lunch på altanen och trädgårdspyssel.
11 nya pelargoner, sallad, squach, bönor, pioner, kryddor av olika slag har planterats och såtts. jag har även flyttat på en clematis, lökar och kärleksört. Det här är väl ändå meningen med livet.

      
Och Emma satt på trappen och pysslade, solade och njöt.

Jag har köpt mig ett par nya gympaskor också som jag ska ha på tisdagar o torsdagar i badhuset. Snygga va?


Nu ska vi göra oss iordning för att ta en cykeltur till Karlberg på god mat o trevligt sällskap
Hej så länge









Eller inte!!!!!!!

Nej då, att telefonen funkade var bara tillfälligt :(

Idag har jag varit i Örebro igen. En ny kurs har startat, en kort kurs, och den verkar skitbra.

När jag kom hem därifrån stack jag och tränade. Jag gick dit, tränade 90 min och gick hem. Om någon torterar mig så protesterar jag högljutt men om jag gör det på mig själv så är det helt ok. Konstigt. Jag fick tipset av någon, kan det vara av dig Erika, att jag skulle lägga på mer vikter eller göra fler repititioner eftersom jag inte får någon träningsvärk, och då får jag välja mer vikter för repititionerna sköter Lisa och Ingrid.


När jag kom hem fick jag mat o nu ska jag sätta mig i soffan och dö en smula sen blir det natta. I morgon är jag ledig och ska till tandläkaren. Snacka om tortyr :(
Natti natt




Äntligen igen

Nu har familjen Hartin fått hemtelefon. Vi har varit utan i 12 dagar så det är inte konstigt vi inte får nåt internet.

Idag är det iallafall Onsdag och halva veckan har gått. I morgon har vi kursstart i Örebro och det ska bli spännande. Det kommer att handla om utvärderingar och utredningar mm. Erfersom jag gillar pappersarbete så kommer det nog att bli bra. På fredag är jag ledig och ska till tandläkaren. Mindre kul och dyrare. Helgen då?? En tur till Borgvik kanske.

Igår tränade jag igen o det är märkligt hur en nära-döden-upplevelse kan kännas så skön. Ingen träningsvärk idag heller. Det kanske beror på att jag använder för lätta tyngder. Får prova tyngre nästa gång om mina axlar orkar.

Nu ska jag läsa lite till i morgon sen blir det natta.
Natti natt

Lite bilder


Den här fick jag av min kära svägerska när de kom på middag förra helgen. Vacker eller hur?
 
Varken pelargoner (ca 50 st) eller Änglatrumpeten klarade sig i år.
   
Kan ni gissa var denna nostalgitripp gick en vacker dag. Kommer ni ihåg!!!!!!! Fast det var sommar då. Oj oj oj

Nu ska jag ut i trädgården igen.
Hej så länge


Fredag......

.....betyder ladda batterierna. Efter en god middag (taco) så sitter jag här ensam med några glas vin och bara är. Så himla skönt efter en påfrestande vecka. Jag älskar mitt jobb men måste ändå konstatera att fredagar är helt i min smak.

Snart kommer de yngre ungdommarna hem och det är också skönt. De skulle ta 7-bussen hem, sen 8-bussen, sen 11-bussen och nu är de på ingång.  De större ungdomarna är på Östermalm men kanske kommer de hit i morgon eller på söndagsmiddag. Tvättat bilen åt sig och oss har de gjort iallafall. Tack.


Den här helgen ska jag försöka hinna med en hel del om inte den svarta snön kommer. Klippa färdigt äppelträdet, städa källaren (övervåningen tog jag idag), tvätta, ha jord i urnor o krukor mm mm. Härliga vår. Promenera ska jag ju också förstås. Någon löptur kanske. Jag har ju anmält mig till Woodjoggen. Träningen i går ställdes in. Jag var helt slut.

Hur ser er helg ut?

Klar o Färdig

Nu är examinationen klar och jag är helt färdig. Det har inte riktigt med varandra att göra men trött så in i baljan är jag. Examinationen gick bra trots att jag läste mitt horoskop i morse vilket jag nästan aldrig gör. Det stod iallafall att det inte lönar sig med hårt arbete idag utan jag får förlita mig på turen.

Nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig o sura på telia, tyfon, halebop o comviq.

Natt

Skööönt

Ett träningspass avslutat. Himla jobbigt o himla kul. Så jäkla skönt.
Innan jag gick på träningen gjorde jag kålsoppa som jag nu ätit två tallrikar av. Sen blir det en dusch o natta.

Dagen i övrigt har varit mycket bra. Examinationsuppgifterna till på torsdag är klara och jag känner mig väl förberedd.

Ha en trevlig kväll

Veckans fototriss

På min promenad idag hittade jag massor av bilder till veckans fototriss "LITEN". En liten hög med skräp (fast många), en liten fimp, en liten citronfjäril, påfågelöga och en sort jag inte kommer på namnet på. Jag såg ett litet karlhygge och en liten bäck. Ja det fanns massor. Jag har däremot valt något helt annat.

En LITEN blåsippa tittar fram


En LITEN tuva med krokus


En LITEN bänk att sitta och vila på när man har gått en bit.

Det var mitt bidrag på temat LITEN och här finns det fler.

För varje fototriss som publiceras skänks 1 kr per deltagare.
Det finns många sätt att stödja insamlingen - t ex köpa UNICEF-nålen, handla i Gåvoshopen (där du exv för bara 40 kr bidrar till 28 doser poliovaccin), bli Världsförälder eller enkelt skänka 50 kr via SMS. Allt stort börjar med något litet. Var med i kampen för varenda unge. Det är jag
Ha en bra söndagskväll

Nöjd och inte

Nu är jag faktiskt ganska nöjd med min blogg. Problemet nu är bara att jag inte kan installera min nya telefon så jag kan lägga in kort, tex en fototriss. Det är jag inte nöjd med men det får jag lösa på nåt vis.

Vårtecken :(

Just nu kryllar det av vårtecken och "Den bästa tid är nu..." men jag har hittat ett vårtecken jag inte tycker om: Mina förbannade herpesblåsor. Dom kommer som ett brev på posten så fort vårsolen tittar fram. Om det sen blåser lite så kommer de fortare ändå. Tre stycken är det nu och säkert kommer det flera. Med tanke på hur jävla ont det gör så är jag glad jag inte har dom någon annanstans.

Igårkväll skulle vi åka in till Max o ta en hamburgare. Jag gillar den nygamla de har nu med nashos, men vi ändrade oss på vägen in. Det blev Habibi. Det var gott o helt ok men över 600 kr för två personer som äter tapas, ett glas rött + ett glas isvatten var lite för mycket. Vi har provat det iallafall.

Idag ska jag plugga, klippa klart äppelträdet, kasta tidningar o flaskor, torka golven o stryka. Det är stryktvätt kvar från Borgvikstiden. Här har jag fått typ två klädesplagg att stryka. Tack gud för tumlaren. Sen blir det en promenad.
Vad ska ni göra idag?

Vår

Nu är det vår så min nya blogg är lite gullig. Jag hittar inget annat vettigt.

Tips?????????????

Blev lite sugen på att göra om min blogg. Jag gillar den inte nu. Det får bli efter träningen ikväll. Är det någon som kan hjälpa mig eller komma med några bra tips?

Duktiga jag

Idag har Tilda och jag gått till graven vid stora kyrkan och det tog ca 2 timmar. Sedan var jag och Sandra och tränade i badhuset i lag med Erikas stora grabbar. Jag har löst årskort nu. Resultatet; 19900 steg och 1 timme i badhuset. Fy fan vad jag är bra.

Och ni, jag har påsklov nu ifall någon missat det.

Annandagen

I morse när jag vaknade så snöade det. Det gav sig ganska snart som tur var. Hela fm har jag lagat mat för ena halvan av släkten kom på påsklunch kl 14.00 och för första gången hissade Sussilusen flaggan.


Nu sitter jag i soffan och päser och väntar på Tilda. Då får det nog bli en rejäl promenad.
Ha en fortsatt bra annandag



Bakus smällus

Oj oj oj

God morgon

Efter en skön jogging/promenadtur så blir det nu lite hushöfs, kaffe o läsande. Vi får se om det kommer någon som vill ha lite godis under tiden. Det enda som grumlar till min dag är att jag helt plötsligt inte kan gå in på fb via mobilen längre. Varken den nya eller gamla mobilen. Varför? Ha en bra dag i vårsolen.

Glad påsk

Jag vill önska er en riktigt bra påskhelg. Solen skiner o det är en underbar vårdag. Jag o syrran har gått äggpromenad o fikat. På em kom Borgviksgrannar på fika. Kul. Nu har ska jag plugga en liten stund. GLAD PÅSK ps jag har köpt en ny mobil med massor med fräna grejer.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu