Lite mera gjort

Efter en god natts sömn vaknade jag skittrött. Jag trasslade mig väl upp ändå för att gå ut o plocka mossa, sen som vanligt. Efter en god frukost med en klädd stake o lite korsord så strök jag lite dukar o gardiner så nu har köket fått sitt adventspynt iallafall. Men jag saknar snön.


Dags att fortsätta mitt pyntande. Jag ska även rensa skräp som ska kastas tänkte jag. Storrensning alltså. Nu skiner solen också o då ser jag hur fönstrena ser ut. Betala räkningar ska jag också göra och ........


Inte mycket gjort

Igår var det ju bowlingkväll med arbetskamraterna. Förträff hos R-M (det är nästan det roligaste på hela kvällen)Bowling (ännu roligare) (jag blev delad 1), kinamat, öl, vin, glögg, cider o nån j-la drink med red bull i. Efter maten var vi några som gick vidare till nästa ställe medan andra, förnuftiga människor gick hem och tog natten. Det var iallafall en mycket trevlig kväll.

Efter att jag vaktnat till mig i morse så tog jag bussen hem. (Tack för att jag fick sova hos er Annzingen). Har sedan tagit fram stjärnor o stakar men orkade inget mer. Tar tag i det i morgon. Nu tar jag natten.
Natt


Örebrodag

Sitter nu här i örebro och väntar på att dagens förehavanden ska ta sin början. Jag har en rungande huvuvdvärk och har inte riktigt gjort det jag skulle tills i dag. Det kan bero på att jag har haft mycket annat att göra.

I morgon ska jobbgänget ut o spela bowling o äta gott. Det ska bli skönt och välbehövligt.
 
Hoppas ni får en bra dag
Hej

Veckans fototriss

Veckans tema för fototrissen är SKÖN o här kommer mina tre bidrag

"Min" sköna Nissan Skyline som för tillfället är vinteravställd.


En fantastiskt skön vinterdag. Det är detta vi ska se fram mot nu.


Världens skönaste katt. När jag själv satt på toa kom hon o gjorde sina behov i duschen.

Gå in och se fler Sköna bilder på Fototriss.

Ledig tisdag!?!?

Eller är det inte tisdag idag? Jag har tidigare bestämt att tisdagar ska vara min strykdag och eftersom jag har strukit världens tvätt idag så måste det ju vara tisdag eller hur?


En bra helg är till ända och jag har fått en hel del gjort. Myst med familjemedlemmar, strukit, städat, promenerat, hälsat på mor, tittat/lyssnat på svärsonen (Hotwood) mfl i Värmskog mm. De hade med ett par nya låtar o de var riktigt riktigt bra. Tack för en trevlig kväll.

Nu är det lite soffläge o lite mat sen läsning i bädden. Javisst ja, bakläxan ska skickas in också o den känns riktigt bra.

Ha enn trevlig söndagskväll


Fredag

Nu har jag sovit i nästan 1,5 timme och duschat. Nu blir det fördrink, förrätt, huvudrätt säkert med något gott att dricka till, kaffe o likör kanske (hemligt än).
   
Och så Idol. Jag får väl hålla tummarna för Calle idag igen men jag hejar på den som är bra.

Ha en trevlig fredagskväll ute i stugorna.

Det gör ont det g............

Suggan har fått sin spruta och är öm i armen. I morgon bär det iväg till Örebro för en ny kurs; Perspektiv på barn och unga i socioemotionella svårigheter och det gör riktigt ont.


Ems har fyllt år och jag tror att hon blev nöjd med sin "vattenfasta" kamera som var så himla grön så kära nån, när hon nu fick den till slut en dag för sent.


Nu ska jag gå och lägga mig å läsa en bok jag fick med en av jultidningssändningarna.
Natti natt


GRATTIS

HIPP HIPP HURRA FÖR EMS. IDAG FYLLER HON 17 ÅR.

Grattis gumman


En bra helg

En mycket trevlig helg är till ända. Fredag var en lugn dag/kväll. Lördag var vi hänvisade ut ur huset på kvällen då Ems skulle ha fest för att hon fyller år på tisdag. Vi fick komma tillbaka lite senare under kvällen.

Vi åkte till Karlstad och åt en fantastiskt god middag på Via Appia. Tonfisk på lavasten och buffé, ett glas rött, kaffe med en lite god chokladbit till. Mums


Efter det blev det Bröllopsfotografen och jag var ju bara tvungen att ha en liten popcorn trots min fulla mage. Filmen rekommenderas varmt.


Vi var tillbaka i Borgvik vid 24-tiden och festen var i full gång. Vi var med ett tag o sen blev det natta (nästan möran). En bra lördag med andra ord.


Idag har vi tagit en långpromenad. Min blev lite kortare för värken satte in i höfterna. Annars har det inte varit många knop idag.
Nu blir det kaffe o fruktsallad med vispad grädde. Mmmm

Veckans Fototriss

Då var det dags för en ny fototriss där veckans tema är porträtt

Min fantastiskt fina unge Emma som nu är 17 år (på tisdag)


Min fantastiskt fine son Robin som idag är 20 1/2 år


Min bror Jimi och hans dotter Sofia. De är inte så dumma de heller, eller hur?

Går gärna in på Fototriss för att se fler fina porträtt.

Oooops

Örebro dag igen. Slutexamination på en kurs och så sågad har jag aldrig blivit i hela mitt liv.

Vi skulle göra ett arbete på 5-6 sidor. Vi gjorde en undersökning i verkligheten och anknöt till litteraturen. Aj vad fel det blev. För lite litteratur, på 5-6 sidor hade vi typ 8 böcker/artiklar. Vi fick bakläxa och ska komlettera med 6-9 sidor utifrån litteraturen, alltså mer än själva arbetet. Vi trodde i vår enfald att vi läser litteatur för att förankra den i verkligheten men ack så fel vi hade. Vi har iallafall begärt att få skriva ett nytt arbete på 5-6 sidor litteraturgenomgång. Skit

Har i kväll varit på living and room-party och jäklar vad mycket fina grejer det finns. Kolla gärna www.livingandroom.com och meddela mig om ni är intresserade av grejer eller party.

DISS:
När jag skulle till Örebro i dag så skulle jag svänga in en skitsnabbis på Shell på Vå¨xnäs o tanka. Tanka på pump 7 stod det i displayen. Det fanns en pump 4, 5 och 6 men ingen 7. När jag åkte hem så stack jag in på Nyängen men där var pumpen ur funktion. Jävla bensinbolag. Se till att det går att tanka, det är väl ändå er uppgift, eller hur?
              
Ha en skön kväll. Natti natt

En del av min familj

Jag har blivit faster och har börjat facebooka med min bror. Han är gift nu och har som sagt fått ett barn.


Sofia och en stolt pappa Jimi


Sofia och Ruma


Sofia och Rumas syster Shannon

Är inte även den här delen av min släkt vackra så säg

Filosofisk söndag

Tack för era definitioner av ledsen. Magont, besvikelse, arg, överkörd och något negativt var era förslag. Jo det stämde alldeles utmärkt på mig i fredags men nu är det över. Jag har lärt mig en läxa och som Pillargontanten skrev, det kan vara positivt att vara ledsen ibland. Lördagen blev mysig o bra. 
        
Vad kan den här sköna söndagen erbjuda då? Jag har fått massor av tips på era bloggar. Städa garderoben (men vad ska jag då sätta på mig? Vi kanske kan byta med varandra?), Hämta mossa till adventsstaken (har jag en stake som det ska vara mossa i? jag kommer inte ihåg för jag tror att jag har bytt), då kan jag lika gärna leta sand till julkrubban, laga god mat och så behöver jag städa lite. Och vet ni, var tog stryktisdagarna vägen???? Det kanske är tisdag idag, eller? Jo det är det visst.
 
Men innan jag tar tag i detta sitter jag nu med en kopp kaffe och tittar ut på fågelbordet och det finns massor av pippisar där, blåmes, talgoxe, nötväcka, entita (tror jag) o grönfink tror jag den heter. Jag har tänt ett ljus för "gammelmormor" som skulle ha fyllt 88 år idag. Grattis på dig. Även ett stort grattis till pappa på fars dag.

    


Uppdatering
Å vad tror ni att jag gjorde med min sköna söndag? Jo jag sket i alla förpliktelser och åkte med Ems till Karlstad och handlade lite julklappar och även lite kläder att pressa in i min garderob. Mysigt som bara den. Tack Ems för en trevlig eftermiddag.

Ledsen

Återigen behöver jag hjälp med att definiera ett begrepp. Ni får gärna hjälpa mig.
Begreppet är Ledsen.


Steg, Grekland o natten

10 881 står stegräknaren på nu. Det blev dåligt med steg på jobbet men efter en skön promenad så ökade det snabbt.

Antikens Grekland har gåtts igenom och det har inte varit helt lätt.

Lätt irriterade går vi nu och lägger oss.

Natti natt

Summering av helgen


Tittar ni noga så kanske ni ser en Jacuzzi. Där satt vi o myste på lördagskvällen. 6 personer, trångt men skönt.


Pippifåglarna fick sitt hus iordninggjort. Nu har jag fulla "huset" i pippisar.


Det syns dåligt här men kyrkogården var fantastiskt vacker på lördagskvällen.


Glöggen är upptappad. Nu ska den bara gosa till sig lite.

Ja ungefär så har min helg sett ut. Mycket god mat o dryck, trevligt sällskap, Mary Kay-party, promenad och lite annat pyssel.
Ha en trevlig söndagskväll


Fruktigt

Veckans fototrisstema är FRUKTIGT.
Här kommer mitt bidrag

 
Mina chilifrukter i växthuset
 
Fantastiskt goda meloner i Turkiet

Bananaspliten i Turkiet var heller inte så dum med goda bananer


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu